Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 26.3.2015 23:30:01
|
|
|
|
jabudic
|
Moj djed je moju tetku uvjek zvao Milica. I kad sam se ja rodila složili su se da mi daju ime Milica, da ima djed jednu i kod kuće (tetka je tada bila već uveliko udata). Imam prsten koji je moja majka dobila od njega kad sam se ja rodila. To je bio najbolji čovjek na svijetu, i drago mi je da nosim ime koje je on odabrao.
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 27.3.2015 1:58:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Po baki, maminoj mami. I sad se Marko pita kako obe možemo da se zovemo Ana
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 27.3.2015 6:27:03
|
|
|
|
megi85
|
Moja mama kad je sjedala u auto da ide da me rodi baba je samo dobacila neka je sa srećom pa da se ta Ana više rodi i mami je to nešto ostalo u glavi i ostade ja Ana
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 27.3.2015 6:43:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Hahaha, super
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2015 9:57:38
|
|
|
|
ivannna
|
po devojcici koja je u to vreme pevala u kolibrima,bratu se svidelo ime,a 25 god kasnije upoznala sam mog muza koji je pevao kao mali u kolibrima nista nije slucajno...
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2015 12:36:18
|
|
|
|
jess021
|
Sestra mi je dala ime kad su me doneli iz porodilista, rakl je bice tako i nikako drugacije. I meni se bas svidja.
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2015 12:38:25
|
|
|
|
superm
|
Po prababi
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 7.4.2015 10:42:42
|
|
|
|
tatjan@
|
Mama je uvek volela da cita ruske pisce, tako da sam ja dobila ime po Tatjani Larinoj iz Onjegina :)
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 6.5.2015 16:05:21
|
|
|
|
Sanja19
|
Mama je htela da se zovem Tijana a tata nije hteo ni da cuje za to ime. On je govorio da cu da se zovem Bojana. Posle se predomislio i kad sam se rodila dao mi je ime Sanja po jednoj pevacici. Kada se dve godine kasnije rodila moja sestra dao joj je ime Tanja da se slaze sa mojim. Mama se prvo bunila jer u familiji imamo jos jednu Tanju ali na kraju je ipak prihvatila. Kum je oba puta sastavljo spisak sa imenima ali moj tata je hteo da on sam da imena deci.
< Poruku je uredio Sanja19 -- 6.5.2015 16:10:27 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2016 13:15:44
|
|
|
|
marinic
|
moja mama je sanjala kako juri devojcicu i doziva je nekim imenom i sutradan kadje ustala bila je sigurna kako ce joj se cerka zvati....to sam ja
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2016 14:54:52
|
|
|
|
nikiteki
|
Ja sam dobila ime po mojoj tetki
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 3.4.2016 23:14:06
|
|
|
|
pngpme
|
Sestra mi je izabrala ime i baš sam zadovoljna izborom. :)
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 4.4.2016 8:15:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Moja mama je oduvek zelela da rodi prvo devojčicu i da joj da ime Ivana.
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 4.4.2016 20:18:01
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I ja ko Superm po prababi. Sta znam... mogli su da budu i kreativniji.
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 1.10.2016 18:57:11
|
|
|
|
MAGDI
|
Meni je dao ime deda po njegovoj macehi .
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 1.10.2016 20:35:26
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mojoj mami se svidjalo to ime i eto
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 11.9.2017 9:38:26
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Meni je tata dao ime,prvih mesec dana sam bila beba hehe onda je mama htela da mi da ime po svekrvi pa baba nije dala kaze danas sutra ces se posvadjati sa mnom pa ces dete zbog imena da mrzis onda je tata jedan dan dosao iz grada i rekao vi je zovite kako hocete ja sam svojoj mezimici dao ime Bila i ostala tajina mezimica
< Poruku je uredio Tatjana.87 -- 11.9.2017 9:39:18 >
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 11.9.2017 9:48:28
|
|
|
|
krin 40
|
Meni je baka dala ime.Baku obožavam a ime ne pidnosim
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 11.9.2017 10:38:13
|
|
|
|
Sarav
|
Dugo su me čekali i izgubili su 3 bebe pre mene, pa mi je tata dao ime jer sadrži njihove inicijale. Mnogo volim svoje ime❤️
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 29.10.2017 11:31:41
|
|
|
|
Cvetic17
|
Keva je volela ruska imena pa tako dobih i ja svoje ime IGOR! Sestra je takodje dobila rusko ime :D
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 2.12.2017 0:40:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Tata je cuo na autobuskoj stanici dok je isao u posetu.
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 21.2.2018 23:50:26
|
|
|
|
Dragce86
|
Kum ponudio Zorica, Dragana i Dragica i moji izabrali trece :D
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 21.2.2018 23:52:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Bas dugo nisam cula ime Dragica.Vezuju me za njega drage osobe.
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 9.5.2018 11:44:25
|
|
|
|
mama ivane
|
Dobila sam ime po mojoj babi
|
|
|
|
RE: Kako ste vi dobili ime? 9.5.2018 13:02:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
moj brat mi dao ime i moja D je bratu dala ime i stariji bratanac je mladjem dao ime. Mi nekako negujemo tu tradiciju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
slovaVVVVkada su vasa deca naucila da citaju slova (npr. da znaju 5-10 slova )?ne znam (
36%)
1-2 godine (
7%)
2-3 godine (
11%)
3-4 godine (
15%)
4-6 godina (
23%)
u skoli (
8%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!