gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Buhla, rodiću ti petoro dece! Dakle: a) Vojvodina (NS, SU, ZR, SM, Pančevo, Sombor, Kikinda) b) Beograd (Mladenovac, Obrenovac, Smederevo) c) Zapadna Srbija (Šabac, Valjevo, Užice, Čačak) d) Istočna Srbija (Požarevac, Bor, Zaječar) e) Centralna Srbija (Kraljevo, Kruševac, Kragujevac, Jagodina) f) Južna Srbija (Prokuplje, Niš, Vranje, Leskovac, Pirot) UFFFF, ovo je sada već zalaženje u politiku, ali jel Kosovo Srbija? Dakle, molim vas, nemojmo se oko toga svađati i upuštati u neku raspravu zašto jeste ili nije, mene prošto zanima, biste li vi stavile Kosovo u svoju anketu? OTI, znam da su ljudi u Vojvodini različiti, ali mislim da neću ulaziti toliko u detalje. IZVORNA PORUKA: gagana83 Evo ja cu dodati jos koji grad. U istocnu Srbiju mozes das dodas Negotin i Majdanpek. U centralnu Paracin i Cupriju U zapadnu Gornji Milanovac,Loznicu i Pozegu. Na Kosovu mozes da dodas Urosevac. Gledajući buhlinu mapu, da li se ovo uklapa? Nemoj me krivo shvatiti, ja iskreno ne znam geografiju. Uklapa se i po Buhlinoj mapi