RE: Da li ste meteoropata? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Olga75 -> RE: Da li ste meteoropata? (29.10.2013 17:41:31)

valjda jesam
kad je oblacno depresivna sam , pred kisu me bole zglobovi , kad duva vetar onda sam uzasno raspolozena i tako
losem i dlaka smeta [sm=jezicek.gif]

jole82 -> RE: Da li ste meteoropata? (29.10.2013 17:46:47)

Olga [sm=smiley36.gif]
Da ja sam migrenozni meteoropata....znate ono kad se menja/promeni vreme pa svi živi kukaju da ih boli glava...e pa mene glava boli još dan pre toga [sm=smiley18.gif] tako da svi ynaju ranije da će se menjati vreme..
I mene ubijaku kolena i desni kuk pred kišu...
A sunce voleeeem pa i zubato, samo da je svetlo, sve mi nekako dođe lakše...sivilo jesen i zimu mrrrzzimm..najradije bih to sve prespavala...

Modessty -> RE: Da li ste meteoropata? (30.10.2013 0:49:20)

Meni mnogo smetaju nagle promene vremena. Tada me ubije glava. ibude mi muka od takve glavobolje. A dešava mi se i da ne mogu da spvam kad je pun mesec

Figaro88 -> RE: Da li ste meteoropata? (26.11.2013 15:21:25)

Jesam.Poslednjih dana sam imala strasne glavobolje,umor,aritmije su cesce.Desava se da me kicma boli mnogo vise nego inace,i ruka...

Наташица -> RE: Da li ste meteoropata? (26.11.2013 15:31:49)

не знам да ли ова моја бољка спада у тему, али пред сваку кишу ја лудим колико ме уши сврбе. не знам шта више да радим. некад ме и грло сврби па нешто контам да ми није нека алергија. значи кад ме ушу засврбе, кроз дан два падне киша. избјегавам кориситти штапиће, али у том периоду морам и некад толико ишчешем да ме послије боли. има ли неко ову бољку и како је се ријешити? [sm=zmeden.gif]

vikiveki -> RE: Da li ste meteoropata? (26.11.2013 19:25:56)

Ja nisam bila, ali sada jesam...posle operacije reagujem na svaku promenu vremena,evo i danas me rana malo bolela a sada je konačno počeo da pada sneg.A primetila sam i da me pritisak zeza kad se vreme menja

nata11 -> RE: Da li ste meteoropata? (26.11.2013 20:04:55)

Nisam, sem sto me malo zigaju prsti na nozi koje sam lomila.

mali_mis -> RE: Da li ste meteoropata? (6.3.2014 12:46:28)

O da [sm=smiley19.gif] par dana pred promenu vremena glava razbija. Dok sam bila trudna, bilo mi je super, moglo je vreme da se menja 100 puta na dan, meni nista.

flamingos -> RE: Da li ste meteoropata? (4.11.2023 13:48:07)

Jesam,imam glavobolje,umor,raspoloženje se menja.Najviše mi smeta migrena.

Srecko47E -> RE: Da li ste meteoropata? (6.11.2023 11:44:56)

S godinama primecujem da jesam.
Krene bol iznad slepoocnica,pa se prosiri i traje.
Ne pojem nista,jer ne pomaze.

Pomaze mi masaza pepermintom.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]