Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 29.10.2013 17:41:31
|
|
|
|
Olga75
|
valjda jesam kad je oblacno depresivna sam , pred kisu me bole zglobovi , kad duva vetar onda sam uzasno raspolozena i tako losem i dlaka smeta
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 29.10.2013 17:46:47
|
|
|
|
jole82
|
Olga Da ja sam migrenozni meteoropata....znate ono kad se menja/promeni vreme pa svi živi kukaju da ih boli glava...e pa mene glava boli još dan pre toga tako da svi ynaju ranije da će se menjati vreme.. I mene ubijaku kolena i desni kuk pred kišu... A sunce voleeeem pa i zubato, samo da je svetlo, sve mi nekako dođe lakše...sivilo jesen i zimu mrrrzzimm..najradije bih to sve prespavala...
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 30.10.2013 0:49:20
|
|
|
|
Modessty
|
Meni mnogo smetaju nagle promene vremena. Tada me ubije glava. ibude mi muka od takve glavobolje. A dešava mi se i da ne mogu da spvam kad je pun mesec
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 26.11.2013 15:21:25
|
|
|
|
Figaro88
|
Jesam.Poslednjih dana sam imala strasne glavobolje,umor,aritmije su cesce.Desava se da me kicma boli mnogo vise nego inace,i ruka...
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 26.11.2013 15:31:49
|
|
|
|
Наташица
|
не знам да ли ова моја бољка спада у тему, али пред сваку кишу ја лудим колико ме уши сврбе. не знам шта више да радим. некад ме и грло сврби па нешто контам да ми није нека алергија. значи кад ме ушу засврбе, кроз дан два падне киша. избјегавам кориситти штапиће, али у том периоду морам и некад толико ишчешем да ме послије боли. има ли неко ову бољку и како је се ријешити?
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 26.11.2013 19:25:56
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja nisam bila, ali sada jesam...posle operacije reagujem na svaku promenu vremena,evo i danas me rana malo bolela a sada je konačno počeo da pada sneg.A primetila sam i da me pritisak zeza kad se vreme menja
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 26.11.2013 20:04:55
|
|
|
|
nata11
|
Nisam, sem sto me malo zigaju prsti na nozi koje sam lomila.
|
|
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 6.3.2014 12:46:28
|
|
|
|
mali_mis
|
O da par dana pred promenu vremena glava razbija. Dok sam bila trudna, bilo mi je super, moglo je vreme da se menja 100 puta na dan, meni nista.
|
|
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 4.11.2023 13:48:07
|
|
|
|
flamingos
|
Jesam,imam glavobolje,umor,raspoloženje se menja.Najviše mi smeta migrena.
|
|
|
|
RE: Da li ste meteoropata? 6.11.2023 11:44:56
|
|
|
|
Srecko47E
|
S godinama primecujem da jesam. Krene bol iznad slepoocnica,pa se prosiri i traje. Ne pojem nista,jer ne pomaze. Pomaze mi masaza pepermintom.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?