dunja RR -> RE: Položaj bebe u stomaku (11.4.2019 21:24:33)
|
Poslah slike Dr Julki, ona kaže da je deformacija Per metatarsus varus, i da je odvedem kod ortopeda, pa ću videti da sutra zakažem kod Dr Brdara. IZVORNA PORUKA: dunja RR Juče na prvoj kontroli, kaže dr da joj zbog karličnog položaja (u kome je bila veći deo trudnoće, na kraju se okrenula glavicom dole) nogice idu previše ka unutra (femur), što sam i ja videla, i pitala sam patronažnu za to još pre 2 nedelje, ona rekla ma to je sve ok, i da je zbog širokog povoja. A dr kaže juče, da patronažne pojma nemaju. Nervira me baš što im se stavovi ne poklapaju. Reče nam da radimo vežbice sa golicanjem stopala, mada ja razmišljam da je odvedem kod fizijatra (imamo vezu za super dr. u Sokobanjskoj kod nje smo i S vodili). Radila joj UZ kukova (sada to radi baš pedijatar kod sebe u ordinaciji, iznenadila sam se), i kaže da joj deluju ok kukići, videće opet za mesec dana. IZVORNA PORUKA: dunja RR I ona je karlično kao i S, s tim što mi se čini da je ona nekako poprečno, ali dr to vodi kao karlično, i kaže da im očigledno nešto prija tu u materici na nekom mestu, pa su se udobno smestili oboje na isti način. I danas, počelo da mi kljuca u glavi, S je zbog tog karličnog morao da nosi kaišiće za kukove jer nije imao prostra da puno pomera nogice, mada jeste udarao i ona udara. I sada me nrvira ta pomisao, da bi ona mogla da nosi kaišiće ...
|
|
|
|