Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 11.8.2010 12:29:14
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: verolino A ovo je najlepsa medju vladajucom klasom..Kraljica Ranija od Jordana...Apsolutno mi je prelepa.... Definitivno Prelijepa i prefinjena!
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 11.8.2010 12:32:59
|
|
|
|
Anoniman
|
To je i meni zapalo za oci..Uvek je tako prefinjena, sa istancanim ukusom za garderobu, odmerena i sa gospodskim drzanjem..Definitivno je dostojna kraljice...
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 11.8.2010 19:10:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Mene ova žena oduševljava svojom lepotom ... Ašvarja Rei (po Vuku )
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 11.8.2010 19:23:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Bubamiro pogodila si! Ubedljivo je najlepsa! Nisam znala kako se zove, gledala sam je nedavno u nekom filmu i sve vreme se divila njenoj prirodnoj lepoti!
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 11.8.2010 20:24:25
|
|
|
|
anci 81
|
Jaoj BubaMiro prelepa je!
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 11.8.2010 22:16:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Hehehehe, Bolivudska zvezda.....lepa je
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 11.8.2010 23:40:32
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 12.8.2010 14:01:31
|
|
|
|
pepino
|
Bubo prelijepa je! Tashke ova zadnja iz Prijatelja ovde djeluje kao ljepotica,ali odvratna je,ovo je doradio foto sop!
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 12.8.2010 19:43:24
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni je ružna Kortni Koks iz "Prijatelja" . Nekako mi je sva koščata
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 12.8.2010 19:45:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja je ne gotivim iz Prijatelja, već iz KUGUAR TAUN-a (ebeš ga kako se piše )... možda to samo ima veze sa frajerom koji sa njom glumi, koji mi je... MMMMMMMMMMMM... možda mi se i Pepper (slika dva) zato sviđa.
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 12.8.2010 19:48:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Vala , Taške , u koju god seriju da je metneš , Kuguar - ne Kuguar - gadna je !!!
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 12.8.2010 19:49:21
|
|
|
|
Jeca*
|
e vala gledam i ne mogu da verujem. Niko moju sliku da stavi...
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 12.8.2010 19:54:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ebi ga, nije mi gadna! Jeco
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 15.8.2010 0:07:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Eva Mendes
< Poruku je uredio dunja RR -- 15.8.2010 0:08:04 >
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 15.8.2010 0:21:48
|
|
|
|
dunja RR
|
evo još njenih slika, meni je ona WOOOOOOOW
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa zena na svetu 15.8.2010 3:59:29
|
|
|
|
gagana83
|
Prelepa je. Prava rasna lepotica!
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 23.3.2011 16:41:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Elizabet Tejlor Preminula Liz, baš mi je žao: Preminula Elizabeth Taylor
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 23.3.2011 20:46:27
|
|
|
|
anajid
|
Da,steta,nisam ni znala da Liz ima toliko godina. Po meni najlepsa zena na svetu Sarliz Teron(po Vuku).
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 25.3.2011 12:22:10
|
|
|
|
nencydrew
|
Teško je reći, pored toliko lepotica.Ali recimo da preferiram određeni tip-Crnokosa, bela put, indijanski oblik očiju-onako oštre.Tu se uklapa ova sad trendi lepotica-iz spotta Rijane-"I love the way lie"-zaboravila sam kako se zove. Ali karakter joj je užasan, tako da u pitanju je samo fizička lepota Inače, naučnici su procenili da idealni oblik lica-simetrija-ima Mišel Fajfer.Ja se slažem
< Poruku je uredio nencydrew -- 25.3.2011 12:30:14 >
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 25.3.2011 12:38:31
|
|
|
|
bojana86
|
Zena ima sve,prirodnu ljepotu(unutrasnju i vanjsku),harizmu,sexipil...ma LJEPOTICA!!!!
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 25.3.2011 16:08:27
|
|
|
|
lanajelena
|
Mozda nije najlepsa ali je slatka
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 25.3.2011 16:11:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bojana86 Zena ima sve,prirodnu ljepotu(unutrasnju i vanjsku),harizmu,sexipil...ma LJEPOTICA!!!! Potpisujem! Zena!
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 25.3.2011 18:06:28
|
|
|
|
Brana
|
Meni je svaka zena lepa i najlepsa na svoj nacin ko zna koliko ih jos ne poznatih ima koje su lepse od ovih poznatih,meni su mnoge forumasice lepse nego ove lepotice a i svaka zena preko fotoshopa izgleda najlepse u prirodi je sigurno bar malo drugacije,i nekada je sarm mnogo znacajniji od lepote! Ali evo izdvojicu par od mnogih koje su mi lepe: Gina Lollobrigia Julia Roberts Selma Hajek Nicole Scherzinger Nina Dobrev
< Poruku je uredio Brana -- 25.3.2011 18:09:05 >
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 25.3.2011 18:52:32
|
|
|
|
magde
|
po meni SHARLIZ TERON IZABELI FONTANA NATALIJA VODJANOVA i ANA BEATRIS BAROS
|
|
|
|
RE: Koja vam je najlepsa holivudska glumica 25.3.2011 18:56:17
|
|
|
|
red sonia
|
Meni je Skarlet Johanson mnogo lepa,Dzesika Bil takodje...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?