Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: lift ili stepeniste? 11.2.2017 9:10:34
|
|
|
|
mali_mis
|
U prethodnoj zgradi smo bili na osmom spratu i vise sam isla stepenicama nego liftom, jer mi je bilo frka od onih liftova. Ovde smo na cetvrtom, lift je spor, ma prespor, i idem liftom (kad radi), jer me nerviraju stepenice, jednim delom par stepenica ide u polukrug, i stalno imam utisak da cu da se smandrljam.
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 6.3.2017 13:08:42
|
|
|
|
Dragce86
|
Ziveo lift jer moja bebana i ja sa kolicima ne bismo nikako mogle do stana da njega nije...
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 6.3.2017 13:43:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pre sam za lift.
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 9.8.2017 21:46:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Do trećeg i nekako stepenicama, posle toga bih lift
|
|
RE: lift ili stepeniste? 14.11.2017 15:06:22
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Lift.
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 19.11.2017 19:43:38
|
|
|
|
mama Jo
|
Na 6.spratu smo... vrlo bi mi bilo nezgodno da nema lifta. Biram lift, ali ipak kad god mogu idem i stepenicama, to je zdravo jako... Posebno za guzu 😂
|
|
RE: lift ili stepeniste? 20.11.2017 0:18:02
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Pogotovo mamama lift znaci zbog kokica i sto i jedne kese.
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 30.11.2017 12:47:36
|
|
|
|
mali_mis
|
Mesano. Kad je lift na 6 a ja u prizemlju, idem peske, jer mu treba sto godina da se dovuce, a ja brze stignem do 4.
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 1.12.2017 0:13:43
|
|
|
|
Srecko47E
|
Zivim u kuci. Ali lift.
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 26.12.2017 10:46:40
|
|
|
|
wivern
|
Koliko je nekome bilo dosadno kad je otvorio ovu temu Ja sam ipak za žičaru
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 7:59:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahaha jao ti si show Nedostajes!
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 9:14:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Sjajno
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 9:15:40
|
|
|
|
MimaKos
|
Lift i uvek lift, gde ga ima.. :)
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 10:44:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma ko koristi stepenice ne treba mu dijeta 😊 Ja sa 6.kad par dana sidjem i popnem se, ne moram da vezbam 😊
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 10:46:00
|
|
|
|
MimaKos
|
A kad imas i kolica? Bez lifta je katastrofa, mi smo srecom na drugom spratu
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 10:50:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Ma to samo kad idem sama negde. Bez lifta ne znam sta bih, pa nekad se desi da 5 puta idem napolje toliko vec ne bih izdrzala stepenice 😂 Kolica drzimo dole u prostoriji gde je spremacica 😊
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 10:53:53
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Ma to samo kad idem sama negde. Bez lifta ne znam sta bih, pa nekad se desi da 5 puta idem napolje toliko vec ne bih izdrzala stepenice 😂 Kolica drzimo dole u prostoriji gde je spremacica 😊 Mi nemamo tu prostoriju, a ne ide u podrum da ih stavim, prljavstina
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 11:05:00
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa prekrijes necim lakse nego da vuces
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 14:47:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Mi smo dva dana drzali u biciklani i o da sam zamolila predsednicu kucnog saveta da ostavljamo kolica u toj prostoriji, jako je cista, i tu samo ujutru rano spremacica dodje, i svakako prekrijem velikim frotirom.
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 14:55:17
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
I sad vise ne drzis?
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 29.4.2018 16:47:07
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Mi smo dva dana drzali u biciklani i o da sam zamolila predsednicu kucnog saveta da ostavljamo kolica u toj prostoriji, jako je cista, i tu samo ujutru rano spremacica dodje, i svakako prekrijem velikim frotirom. Blago tebi, kod nas je podrum pun otrova za pacove, necu ni da razmisljam, od kad ih cerka ne koristi skoro 2 god stoje u stanu, nisam ih spustala
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 22.12.2018 8:16:34
|
|
|
|
branki*
|
u mojoj zgradi nema lifta,ja sam na trecem spratu,ali ima i visoko prizemlje..smori me sto puta to gore dole,pogotovo sa decom i jos kad se natovarim,uhhh.mada me nervira i lift kad moram da cekam
|
|
RE: lift ili stepeniste? 22.12.2018 10:54:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj nezgodno je kad treba sa decom to stvarno, jos kad su mali pa moras da ih nosis... tri puta gore-dole dnevno i ne treba ti teretana
|
|
RE: lift ili stepeniste? 22.12.2018 19:52:21
|
|
|
|
Jekica86
|
Lift definitivno. Nahodam se ceo dan ,jos to mi fali.
|
|
|
|
RE: lift ili stepeniste? 11.10.2019 10:13:46
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Definitivno stepenice... Jednom sam se zaglavila i to onako na pola nit gore nit dole izmedju zid.. I nikadddd visee. Doduse moja zgrada ima 4 sprata i nema lift. Ali kod sestre na osmi sprat idem nogama a ako treba i rukama, ali lift nee 😥😥😥
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?