Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.11.2017 11:06:19
|
|
|
|
Negica
|
Nato,nasmejala si me Onda da vadim krvi da cutim...Vaziiiii
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.11.2017 11:11:07
|
|
|
|
nata11
|
Za UZ je rano pa tako prate. Javi betu
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.11.2017 11:26:21
|
|
|
|
Negica
|
Javljam betu u sredu,nego me tako uplase i brine da li je sve ok.Jedva cekam ultrazvuk Hvala ti punooo
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.11.2017 14:47:43
|
|
|
|
Hipatija
|
Negice, čestitam, biće tu izgleda više beba
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.11.2017 16:19:51
|
|
|
|
Negica
|
Hvala samo da sve bude ok,spremna sam Veliki pozdrav.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.11.2017 19:19:09
|
|
|
|
Veraus
|
Negice, ta beta puca od trudnoce. I naslucujem vise od jedne.... Divno nemmam reci😍. Nata 11, sto tel sad cekas pismo,sve sam mislila da si prosla komisiju kad i ja u okto ru,ili sam nesto pobrkala
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.11.2017 0:03:02
|
|
|
|
Maramara80
|
Nema na cemu Nata 11. Negice cestitam od uzivaj
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.11.2017 9:02:07
|
|
|
|
nata11
|
Prosla komisiju jos septembra ali je Spebo koji sam zaokruzila ispunio kvotu za 2017 i zato ce mi pismo stici nakon novog potpisivanja ugovora za 2018.
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.11.2017 14:30:12
|
|
|
|
Veraus
|
Pa da,secam se,tacno i ja sma u septembru bila. Izabrala sam nis pa sam sad na redu,ali bas sam htela i ja u spebo,puno zena.je tad njih izabralo. Javi kad te pozovu...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.11.2017 18:17:46
|
|
|
|
Negica
|
Beta je 8740...ogromna je bas,videcemo sta kaze ultrazvuk za neki dan
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.11.2017 12:22:41
|
|
|
|
Veraus
|
Negice,javi sta se zbiva na ultrazvuku... Bas sam uzvudjena zbog tebe. Sigurno je divan osecaj...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.11.2017 13:49:57
|
|
|
|
nata11
|
Negice
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.11.2017 19:09:03
|
|
|
|
Negica
|
Na ultrazvuku dva gestacijska meska ....jajnici uvecani zbog blage hiperstimulacije,pa boli stomak.Mirovanje i proteinska ishrana.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.11.2017 9:15:15
|
|
|
|
Veraus
|
Sjajno! Nadam se da nisu strasni bolovi zbog hiper,i da to brzo prolazi.... Uzivaj!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.11.2017 20:37:39
|
|
|
|
Hipatija
|
Negice, super, sad uživaj :-) Uzmi koziju surutku da piješ, ona se preporučuje kod hipera, mlad sir i dosta tečnosti.
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 20.11.2017 18:22:31
|
|
|
|
MilicaMimi
|
Drage devojke, da se pohvalim, betu sam radila danas 12.dan nakon embriotransfera i rezultat je 291,40 Srecno svim cekalicama
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.11.2017 15:12:32
|
|
|
|
Negica
|
Mimi,cestitam Uzivajjjjj
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.12.2017 17:38:34
|
|
|
|
Anikaa
|
Pozdrav . Suprug i ja smo uradili sve analize potrebne za vto i danas smo preuzeli rezultate . Sve je ok samo kod mene je Rubella IgM 0,241 a Rubella IgG 70,70 . Jel neko zna sta ovo znaci ? Unapred hvala .
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.12.2017 17:43:14
|
|
|
|
Veraus
|
Ja sam imala za herpes mislim igg to su mi rekli da znaci da sam nekad imala taj virus,ali ne sad. E sad za rubelle ne znam sta je to..recice ti svakako kad budes predavala ili pitaj nekog doktora ako te muci.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.12.2017 18:41:59
|
|
|
|
medamisko
|
Srecno cekalice i svima koji rade vto.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.12.2017 8:44:30
|
|
|
|
nata11
|
IgG pozitivan - infekciju ste dobili i preležali ranije IgM pozitivan - infekcija sveža / aktivna Ne znam kako ide kod rubele, kod toxoplazme znam da se ceka da postane neaktivna. Meni je inace toxoplazma nocna mora i stalno je proverevam jer sam stalno u kontaktu sa zivotinja i uopste mi nije jasno kako je nisam do sada imala. Pored eserihije ona mi je najveci strah za vto.
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.12.2017 11:38:03
|
|
|
|
Veraus
|
Drage zene, i moja beta je pozitivna. 14 dan od transfera osmocelijskih embriona, oko 400 je beta danas... Slazem se da je osoblje u Nisu stvarno za svaku pohvalu..
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.12.2017 16:32:16
|
|
|
|
nata11
|
Cestitam Veraus
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.12.2017 16:34:42
|
|
|
|
Maramara80
|
Cestitam Veraus i svim ostalim buducim mamama sve najlepse zelim
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 3.1.2018 12:35:10
|
|
|
|
Hipatija
|
Žene drage, srećna vam nova godina, da ste žive i zdrave i da u ovoj godini stignu i bebice. Kiss Da li neka ide na komisiju 9. januara?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
DETEbukimukida li vase trogodisnje dete spava sa vamada u istom krevetu (
37%)
da u istoj sobi (
31%)
ne,spava sam u sobi (
23%)
ne spava u drugoj sobi sa bratom ili sestrom (
9%)
Ukupan broj glasova: 35Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!