Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.9.2017 9:24:33
|
|
|
|
Veraus
|
Za tri nedelje od odlaska na komisiju? hvala..
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.9.2017 9:53:14
|
|
|
|
Negica
|
I kad prodjes komisiju,cekas konsultacije...Nama su konsultacije bile u maju a postupak u oktobru zakazali...ne rade tokom leta
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.9.2017 10:02:40
|
|
|
|
Veraus
|
Da,cula sam da nigde ne rade tokom leta. Prosli smo ove nedelje komisiju,za postupak su mi rekli oko nove g, e sad ne znam u medjuvremenu da li cu uskoro da imam neke odlaske. na klinku,da znam da napravim plan na poslu,moram ranije da najavim svako odsustvo. Imala sam toliko spremnih pitanja a zbog neke atmosfere tamo sve sam zaboravila kad sam stigla na red..Samo sam cula da smo prosli i odahnula sam..
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.9.2017 12:13:54
|
|
|
|
Negica
|
Zvace te oni nekoliko dana ranije,imas odlazak na konsultacije i tad biras lekara...i posle cekas zavisi od slucaja do slucaja...bitno je da ste prosli komisiju
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.9.2017 10:21:46
|
|
|
|
Hipatija
|
Maramara kako napreduješ? Koji je dan bockanja? Jel si imala prvi uz?
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.9.2017 10:26:28
|
|
|
|
Maramara80
|
Hipatija,hvala sto pitas. . U ponedeljak je bila aspiracija sad cekamo biologa da pozove i javi kad je et. Pozdrav svim zenicama,drzim vam fige i ne brinite nije nista strasno. Svi su ljubazni i fini. Velika pohvala za Nis.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.9.2017 10:52:33
|
|
|
|
Hipatija
|
U super. Zvaće te danas da ti kaže da li će transfer biti sutra ili će da čeka blaste. Čini mi se da je tako kod mene bilo. Koliko si jajnih ćelija imala?
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.9.2017 10:57:21
|
|
|
|
Maramara80
|
4 jc od 8 folikula
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.9.2017 11:14:12
|
|
|
|
Hipatija
|
Želim ti da se sve četiri oplode
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.9.2017 11:23:31
|
|
|
|
Maramara80
|
Hvalaaaa. Hoce Boze zdravlja bice to sve dobro. Moramo da verujemo. Ljubim te i javljam desavanja.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 13.9.2017 16:55:00
|
|
|
|
Negica
|
Koliko dana ranije javljaju kad da se javimo u bolnicu? I treba li neki uput ili samo rezlutati?Sve najbolje svim zenama i samo napred
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.9.2017 9:38:40
|
|
|
|
Veraus
|
Maramara,zelim ti puno uspeha! Lepo je sto si podelila da imas lepo iskustvo u Nisu. Kod kog dr ides?Koliko embriona vracaju(pod uslovom da se sve 4 oplode)?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.9.2017 9:52:53
|
|
|
|
Hipatija
|
Maksimum vraćaju 3 embriona. Oni daju predlog da li da se vrati jedan, dva ili tri, a na tebi je da daš konačnu odluku. Maramara je koliko se sećam kod dr Jasmine Popović. Negice, javljaju par dana pre nego što treba da prestaneš sa pilulama i daju ti instrukcije šta dalje. Obično se u nedelju prestaje, kada dobiješ onda odlaziš do kliničkog i dobijaš šemu. U slučaju da ne dobiješ do srede uveče u četvrtak odlaziš kod njih. Nosiš opet sve rezultate, a uput onaj zeleni bolnički, ako ti ga nisu uzeli na konsultacijama.
< Poruku je uredio Hipatija -- 14.9.2017 9:56:53 >
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.9.2017 9:57:47
|
|
|
|
Veraus
|
Hvala ti! I meni su rekli to za tri ali nisam znala da ipak i nas pitaju. Sad mi je lakse. Cula za tu dr jasminu da je dobra,generalno mi se cini da je osoblje tamo korektno,jedino sto ih malo ima pa su guzve.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 14.9.2017 22:09:13
|
|
|
|
Maramara80
|
Malo kasnim,danas radjen et,od 4jc oplodile se 2,vracena 2 petocelijska embriona. Kaze biolog zadovoljavajuceg kvaliteta za treci dan nadam se da je u pravu. Biolog pita koliko zelis nazad. Ja sam kod dr.Jasmine, odmerena,profesionalna,stalozena. Meni je skroz ok. Ovih dana je bila ogromna guzva,ali njima nikad nije tesko da upute osmeh.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2017 9:25:08
|
|
|
|
nata11
|
Maramar navijam Hipatija koliko bese si ti vracala 2 ili 3?
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2017 9:33:42
|
|
|
|
Veraus
|
Mara zelim da budu oba uspesna !Samo napred,gledaj da uzivas dok cekas test...i javljaj lepe vesti!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2017 13:28:01
|
|
|
|
Maramara80
|
Hvala zenskice, trudim se da ne mislim puno. Odmaram i uzivam. Javljam se sa vestima. Ljubim vas.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2017 17:07:23
|
|
|
|
Negica
|
Hvala Hipatija na odgovoru
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 15.9.2017 18:07:23
|
|
|
|
Hipatija
|
Maramara držim palčeve.Sad odmaraj i koliko možeš opusti se :-* Nato ja sam tri vratila. To je i bila preporuka embriologa, to su bila tri najnajbolja. Da sam htela manje, ni bi znao za koji da se odluči :-) Jel si uspela da zakažeš drugostepenu? Ukoliko ne mogu da se ostavljaju linkovi, neka urednice obrišu. Ovo je moj tekst ;-) http://sansazaroditeljstvo.org.rs/nije-beba-igracka/
< Poruku je uredio Hipatija -- 15.9.2017 18:09:21 >
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.9.2017 19:13:20
|
|
|
|
Maramara80
|
Zenice,koje ste prosle kroz ovu pricu kakvo je bilo vase iskustvo? Mene od transfera do danas(4 dana)stomak skoro sve vreme boli (nekad manje,nekad vise). Kao pred menstruaciju.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.9.2017 21:18:58
|
|
|
|
Hipatija
|
Mene je isto boleo stomak, ne baš kao kad treba da dobijem, malo drugačije. Meni su jajnici bili uvećani od aspiracije, pa kad mi se pripiški moram odmah u wc, inače me stomak baš zaboli. Ukoliko su to neki baš jaki bolovi ti pozovi klinički da vidiš šta će da ti kažu. Mada mislim da je sve to normalno.
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.9.2017 22:17:03
|
|
|
|
Maramara80
|
Ne bih mogla da kazem jaki, kolko neprijatni i onako neki osecaj tezine.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 18.9.2017 9:09:09
|
|
|
|
nata11
|
Meni je strasno boleo stomak. Pila sam lekove. Posle aspiracije 4-ti dan tek ustala a posle transfera me bolelo 2-3 dana.
< Poruku je uredio nata11 -- 18.9.2017 9:10:42 >
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.9.2017 12:04:08
|
|
|
|
Maramara80
|
Nata 11,jesi li uspela da zakazes komisiju?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Ime za decakaJovana131Konacno smo smanjili izbor na 2 imena. Jedno se svidja meni drugo mm. Koje je po vama lepse?Željko (
32%)
Relja (
68%)
Ukupan broj glasova: 259Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!