Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.5.2017 21:03:38
|
|
|
|
Maramara80
|
Hvala punoooooo Hipatija. Zovem sutra i javljam. Saljem ti bezbroj poljubaca, divna si.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.5.2017 23:27:30
|
|
|
|
Maramara80
|
Drage moje situacija je sledeca. Zvala sam Bg i dobila info kako mi je poslato pozivno pismo 31.03. kao i mail mojoj filijali. Nis kaze da mi nikad nije ni zakazao konsultacije,moja filijala da im mail nikad nije stigao iz Bg-a. I tako...... Ja sam negde izmedju svih njih. Dobila sam obecanje u mojoj filijali da ce u ponedeljak nekako vec resiti moj slucaj (kad zavrse sa prepucavanjem ko je pogresio). Sta reci strasno. I jos jednom neizmerno hvala Hipatija, jer da nije bilo tebe ja bih tunjavica i dalje cekala verujucu u nasu birokratiju. Savet svim zenicama ako nema pisma posle 20-ak dana - odmah zvati Bg.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.5.2017 13:20:41
|
|
|
|
nata11
|
Maramar bitno da si pokrenula nesto. Javi kako napredujes.
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.5.2017 11:43:32
|
|
|
|
Evaeva
|
Pozdrav svim buducim mama :) Da li ima medju vama nekih koje jos uvek pokusavaju da zakazu drugostepenu komisiju u Nisu? 03.05.sam prosla prvostepenu (inace nisam iz Nisa) od tad pokusavam da ih dobijem od 13-15 i juce sam uspela ali mi je samo receno da je maj popunjen i spustena slusalica. Kako imama 30 godina,znam da nemam prednost,ali kako da uopste zakazem?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.5.2017 11:49:20
|
|
|
|
Maramara80
|
Moj predlog ti je da zoves krajem meseca. Kada sam ja zvala pocetkom februara receno mi je da zovem zadnjeg dana u mesecu. Zvala sam i tad su mi zakazali za 08.03.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.5.2017 12:10:26
|
|
|
|
Evaeva
|
Pokusacu onda i ja krajem meseca..hvala na savetu :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.5.2017 18:53:48
|
|
|
|
Hipatija
|
Maramara80 nisam stigla ranije da se javim. Drago mi je da si bar nešto saznala, javljaj dalje kako napreduje. Nadam se da će ti što pre stići pismo i da već jednom kreneš u proceš :-*
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.5.2017 18:56:59
|
|
|
|
Maramara80
|
Hvala Hipatija. Juce su mi izdali pozivno pismo sa zakazanom konsultacijom za 31.03. uz izvinjenje sto su me "malo" zagubili. Sutra nosim upute u fond,a kad ce da mi zakazu konsultacije ponovo za sada nemam pojma.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.5.2017 13:52:29
|
|
|
|
Hipatija
|
Kako su bezobrazni. Do sad si mogla da uđeš u proces. Idioti. Ali šta da se radi. Javi kad ti zakažu konsultacije
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.5.2017 10:54:31
|
|
|
|
Majaja
|
Drage devojke, upravo sam se vratila sa prvostepene komisije. Nisu mi overili upute, pošto suprug ima neke bakterije. Rekli su da se javim za dve nedelje, sa novim analizama, pošto ispije terapiju. Probala sam da im objasnim da smo u cajtnotu zbog godina, ali nije vredelo, kažu da do početka novembra ima mnooogo vremena. Baš sam tužna...Da li možda imate neku informaciju do kada radi drugostepena komisija u Nišu i ima li nade da bar u junu nekako stignem do njih, ako sve bude dobro? Pročitala sam da tokom leta ne rade. Stvarno ne znam šta mi valja činiti i da li uopšte da se nadam bilo čemu...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.5.2017 11:32:46
|
|
|
|
Maramara80
|
Draga Majaja, uvek ima nade ne posustaj. I moj puz je imao bakterije i izlecio ih jednom terapijom. Komisiju u Nisu je vazno da prodjes do rodjendana. Znam devojku koja je prosla komisiju dan pre 42.rodjendana i u procesu je,tako da imas vremena. Pozdrav i samo napred.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.5.2017 11:48:51
|
|
|
|
Majaja
|
Maramara80 do neba ti hvala! Ulepšala si mi dan! Cmok x 10000000000000000
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.5.2017 13:31:41
|
|
|
|
nata11
|
Majaja samo sto pre i sto jacu terapiju. Odmah danas! Ne cekajte ni dana.
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.5.2017 18:50:22
|
|
|
|
Majaja
|
Kupila Baktrim, za ponedeljak zakazala urologa, molićemo ga da prepiše injekcije, pa u nova osvajanja... Devojke, da nije vas, vaše podrške i informacija, potpuno bih izgubila nadu. Hvala vam i sve vas ljubim! Držim palčeve za sve vas i želim da vam svaki korak bude uspešan i svaki dan radostan!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.5.2017 19:22:39
|
|
|
|
Maramara80
|
Majaja, na rezultatu pise koje antibiotike moze da pije. Mi smo to nosili kod dr opste prakse koja je rekla sta da pije. Ne mora izricito urolog. On svakako neka odmah pocne sa baktrimom posto pretpostavljam da ga ima na rezultatu brisa. Drzim fige da sredi bestiju.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.5.2017 19:29:10
|
|
|
|
Majaja
|
Piše. Od tableta Baktrim i Ciprocinal, a na spisku su i Longacef i Amikacin, koje daju isključivo kroz infuziju. Baktrim preporučili danas na komisiji, a ja bih da izmolim urologa da da nešto jače. Prvi put čujem za te bakterije: Citrobakter i Morganela. Hvala, Maramara80, nadam se da ćemo uspeti da se izborimo!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.5.2017 14:51:11
|
|
|
|
Maramara80
|
Drage zenskice, konacno i ja dobih datum konsultacija - 26.05.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.5.2017 14:54:08
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
SUUPEEER!!!!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.5.2017 15:11:24
|
|
|
|
Majaja
|
Sjajno! Držim palčeve, neka se nižu lepe vesti!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.5.2017 19:41:47
|
|
|
|
Hipatija
|
Oh konačno. Srećno i što pre da krene postupak.
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 16.5.2017 19:45:10
|
|
|
|
Maramara80
|
Hvala puno svima. Pretpostavljam da ce me zbog leta odloziti za septembar,ali i stim sam se pomirila. Bice kako biti mora.....samo nek na kraju bude dobro.....sto svima od srca zelim
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 17.5.2017 9:57:43
|
|
|
|
nata11
|
Maramar super
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.5.2017 20:38:29
|
|
|
|
Hipatija
|
Maramara80 srećno sutra. Ako ti nešto treba u Nišu, javi se u pp. Pozdrav
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.5.2017 15:08:38
|
|
|
|
Maramara80
|
Hvala Hipatija puno,divna si . Bila jutros,proces se planira za septembar. Od jula tabletice,pa dalje redno.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.5.2017 15:15:53
|
|
|
|
ivana milenkovic
|
Super! Kod kog si doktora?
|
|
|
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?