Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (11.3.2016 12:37:30)
|
Tu sam drage moje! Ali sam se bila prepala. Ja sam čitala, a i mnogi su mi pričali da se beta duplira svakog drugog dana, ako je sve ok. Ponedeljak: 58,6 Sreda: 76,6 i ja sam se otkinula. Porasla je, ali se nije duplirala. Tek sutra sam mogla da zovem Niš (rezultati kasno stižu). U četvrtak ujutru odem ja opet da vadim krv, jer su nekima poveća za 72h. I posle pozovem Niš. Pričam sestri Jelici, i ona kaže ma u redu je to, raste. Ali meni pođu suze. Onda tel uzme sestra Ivana (glavna), i kaže da nema razloga za brigu. Kaže da nikakp ne čitam forume i slušam nekoga! To sa dupliranjem je glupost! Sve je u redu, bitno je da raste! Tu se smirim. Uveče, samo dan od prethodnog vađenja, beta: 101,5. Ovo vam pišem da se ne plašite! Svaki organizam je za sebe! Jutros zovem Niš, i čestitaju mi trudnoću. Da zovem sl nedelje da zakažem UZ. Sve je u redu. Čak mi je jutros moja dr otvorila trudničko bolovanje. Eto, ispade sve ok, ali sam se mnogo prepala. Znači nije pravilo da mora da se duplira, iako je kod većine tako, bitno je da raste! Sada sam malo mirnija. Čekam taj uz. Izvinite što sam bila opširna... Ljubim vas sve, i želim sreću svima!
|
|
|
|