Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.2.2016 16:37:20
|
|
|
|
Cvetni
|
Nexy zelim ti puno srece
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.2.2016 18:11:57
|
|
|
|
Cvetni
|
U cetvrtak sam zavrsila prvu kutiju lekova i rekli mi da 7. dana pravim pauzu pa da pocnem drugu kutiju. Kad ste zavrsili prvu kutiju posle koliko dana se dobije.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.2.2016 22:30:41
|
|
|
|
Eveline
|
Cvetni, ja sam dobila za 3 dana, meni su rekli da 5 dana pravim pauzu izmedju kutija, javila sam se kad sam pocela drugu i rekli mi da se opet javim na 19., danas mi je bila 5., priblizava se polako! Nexy drzimo palceve!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 21.2.2016 23:28:04
|
|
|
|
Cvetni
|
Meni su rekli da netreba da zovem kad pocnem opet prvu tabletu jer su upisali ali da se javim na 19. tabletu
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.2.2016 13:38:15
|
|
|
|
jeca_sale
|
Celo jutro mislim na Nexy, nadam se da je sve proslo uspesno i dobro, navijamo za :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.2.2016 23:20:30
|
|
|
|
Nexy83
|
Preživela sam! ;-) Uopšte nije strašno, nego me prozvali poslednju, pa sam se unervozila. U 9h nas uveli u sobicu, preko puta sale, o prozivali. Za svaku u proseku 15min. Bilo nas je šest jutros (ostale još primaju bocke, mali im folikuli). Odmah daju anesteziju, i budiš se u sobi, kad te dovezu. Ja sam muža zvala u 10:45h već. Zatim je ušo embriolog, da nam kaže kojoj je koliko izvađeno. Svakoj različito: 2,3,4,5,10, i meni 12! Ja pitala da ponovi, jer sam bila pospana, kaže dvanaest! Pa valjda će da se oplodi neki, od tog broja! Molim Boga! Zvaće nas da obaveste da li su se oplodili i da li se dele! Sad je sve u Božijim rukama. Ah, da, i ujutru smo dale putne naloge da popune, jer se popunjavaju na kraju, a ne svaki dan. Ne plašite se! Nije strašno ništa! Doduše boli me stomak kao kad dobijem, samo jače. Ali izdrži se. Valjda vam ispisah sve...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.2.2016 23:24:33
|
|
|
|
Nexy83
|
Jeca-sale hvala što si mislila na mene draga! Izvinite ako se potkrade neka greška. Kuckam s telefona. A i pospana sam. Nego sam bila nestrpljiva da vam ispišem kako je sve bilo. Pozz!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.2.2016 23:30:26
|
|
|
|
jeca_sale
|
Neka je sa srecom draga, sada sa Bozjom pomoci bice sve dobro, veruj mi da sam ceo dan mislila na tebe iako se ne poznajemo. I sad sam u san cula obavestenje, i nisam mogla da odolim, a da ti se ne javim. Jako mi je drago zbog tebe, a i zbog ostalih devojaka. Da te ne gnjavim ovako kasno, a i trebas da odmaras, jos jednom ti zelim mnogo srece nadalje, i slatke snove!!!!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 22.2.2016 23:49:53
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala draga! I ti misli samo pozitivno i opušteno! Ništa nije strašno. Uopšte. Pozdravljam vas sve. Ako vas nešto zanima, pitajte, odgovoriću. Ionako ležim i odmaram. Laku noć svima! Beše ovo stresan dan. Hvala na podršci svim devojkama!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.2.2016 0:17:49
|
|
|
|
Cvetni
|
Zelim ti puno srece da uspe. Izvini na pitanje a za koliko dana popunjavaju putni? I da li je potreban muz dok si na bockanju ili kad treba da da uzorak jer zbog posla nece moci da izostane mesec dana
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.2.2016 0:19:42
|
|
|
|
Cvetni
|
I hvala ti puno na svim informacijama koji nam pises sta nas ceka i mnogo znaci
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.2.2016 13:22:57
|
|
|
|
Nexy83
|
Cvetni draga muž ti ne treba. ;-) Ti ideš na bockanje, za njega niko ne pita. Moj nije bio tu, sama sam, on radi. Dolazio je za vikend. Potreban je na dan aspiracije, tada daje materijal. Putni nalog, reče sestra, popunjavaju za svaki dan bockanja, i potrebna su dva papira, ako si na dugoj šemi, malo je jedan. Ne izvinjavaj se, pitaj slobodno sve. Ps. Ja sam danas super, stomak ne boli. Naspavah se. Ko nova sam! ;-)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 23.2.2016 14:04:22
|
|
|
|
Cvetni
|
Nexy hvala ti puno na odgovor, i drzim ti palceve da uspe
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.2.2016 14:10:58
|
|
|
|
Nexy83
|
Drage moje zvao me je embriolog, rekla mi je da se od 12 jajnih ćelija oplodilo 10! Imam deset embriona. (Naravno nisu isyog kvaliteta, zato se i biraju najbolji) Ja pitam ima li da se probere, kaže kako da ne! I da se ne seliram! Super se sve odvija! Sutra je transfer! Da dođem sa mužem, dogovaramo se koliko da vrate, i potpisujemo neki papir. Kao na iglama sam bila, dok me nisu pozvali. Sada se malo lakše diše. Pozz!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.2.2016 14:12:31
|
|
|
|
Nexy83
|
Malo gutah slova i greših. To je od šoka. Tresu mi se još ruke. Od sreće. Izvinjavam se. ;-)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.2.2016 14:56:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drago mi je zbog tebe! Srecno i dalje!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.2.2016 15:01:33
|
|
|
|
Cvetni
|
Nexy drzim ti palceve da uspe i svu srecu da uspe
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.2.2016 15:55:14
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala vam. I ja vama želim svu sreću u ovoj borbi!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 24.2.2016 18:30:35
|
|
|
|
jeca_sale
|
Nexy, srecno sutra. Mnogo mi je drago zbog tebe, i mnogo ti hvala sto nas obavestavas o svemu
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 25.2.2016 23:33:07
|
|
|
|
Nexy83
|
Preživela transfer! Ništa strašno. Samo smo dugo čekale, a bešike pune, pa je nezgodno. Elem, ja juče imala 10 embriona, i danas isto! Ni jedan nije uginuo. (nekima jesu) Posle razgovora sa biologom i dr Jasminom, vraćena su tri osmoćelijska embriona! Pričala nam je kako da se ponašamo. Pet dana mirovanje baš, bez naglih pokreta. Posle može šetnja lagana. Samo da što više odmaramo. I da, kaže kad odemo kući da se izolujemo, da nam niko ne dolazi u stan. Zbog virusa. Dr je bila divna. Sad je sve u Božijim rukama! Pozz svima!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.2.2016 7:32:34
|
|
|
|
jeca_sale
|
Sada . Kako je doktorka kazala odmaraj i uzivaj. I naravno drzimo palceve i zelimo mnogo mnogo srece. Pitacu te nesto jos, ali ti nemoj da se opterecujes kada mozes odgovru, pre svega odmaraj i neopterecuj se za nas, isuvise si nam informacija dala i jako smo ti zahvalne zbog toga. Da li si dobila neku terapiju sada posle svega? Ako sam razumela najmanje jos 5 dana moraces da ostanes u Nisu, a posle kuci i ponovo odmaranje, uz laganu setnjicu? . .
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.2.2016 9:18:24
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala ti puno! Pitala me je dr kad ću kući. Rekoh sutra, prekosutra. Kaže ona:"Ja bih volela da to bude prekosutra". Tako da idem u subotu kući. Od terapije nastavljamo utrogestan, koga smo do sada pile a od transfera se stavlja vaginalno. I folnu kiselinu, vigantol kapi (vitamin D). I ja pijem dostinex jednom nedeljno zbog prolaktina (neke piju bromokriptin), i to da pijemo i dalje, dok ona ne kaže stop. Pet dana mirovanje strogo. Možemo da ustanemo da sednemo za sto i jedemo, pijemo kafu, naravno. E posle, onih sedam dana lagane šetnjice, nogu pred nogu. Kaže nismo mi bolesne. Samo što više da odmaramo.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.2.2016 9:43:10
|
|
|
|
jeca_sale
|
Poslusaj doktorku, uzivaj, odmaraj, i bice sve kako treba uz Bozju pomoc. Hvala ti puno na informacijama. I da nam se javis sa najlepsim vestima :).
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 26.2.2016 13:51:20
|
|
|
|
Eveline
|
Nexy samo slusaj uputstva doktora i bice to jedna veeeeelika beta! Navijamo svi za tebe, obavestavaj nas kako si i srecno!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 29.2.2016 8:28:14
|
|
|
|
jeca_sale
|
Eveline, za kada je tebi napisano u izvestaju da se planira postupak? Meni pise za mart mesec, ali me jos nisu zvali, izgleda da sam od 1.aprila, izgleda da je ono sto si kazala da je pomereno za jedan mesec?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?