Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 31.12.2015 14:17:34
|
|
|
|
Vesna.
|
Nisam radila nikakve analize, nzm iskreno sto mi je dala, samo je rekla daje mi Vigantol kao vitaminsku terapju i folnu kiselinu, i da ce da mi poveca dozu Glugofaža (za insulinsku registraciju).... Inace sam mrsava pa sam uzela na svoju ruku da pijem i kompleks vit B, valjda ne smeta. Da dobijem apetit malo, valjalo bi da se ugojim do vto.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 31.12.2015 14:19:13
|
|
|
|
Vesna.
|
Ha ha ha ha ha. Ja umesto rezistenciju napisala registraciju:)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 31.12.2015 17:14:58
|
|
|
|
lidijaaa
|
D kapi idu 2 kapi dnevno
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 31.12.2015 17:20:50
|
|
|
|
lidijaaa
|
Samo da odgovorim nati na jako bezobraznoj komunikaciji... ne nagovaram nikog na nista vec samo iznosim moje negativno iskustvo,a ti ako radis na klinici i branis stavove nekog ko ne radi ispravno to je tvoja stvar Pozdrav svima i zelim vam puno bebica u 2016
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 31.12.2015 17:55:45
|
|
|
|
Eveline
|
Sto se tice drzavnih klinika u svakoj je isto prosto zato sto je drzavna, cak i u Narodnom frontu koji vazi za jednu od uspesnijih klinika je ambulanta za sterilitet na prizemlju gde jedni cekaju vto drugi hsg treci iui cetvrti laparo histero itd., a gore na odeljenju su svi zajedno jedni na komisiji drugi terapije treci uz cetvrti cekaju aspiraciju peti betu pa sve koliko toliko funkcionise, svi bi mi kao pacijenti hteli da bas nama posvete najvise paznje a pored tolikih guzvi jer drzava ima toliko kapaciteta koliko ima nervoza je normalna pojava. A onima kojima sve to smeta pare u dzep pa na privatnu kliniku pa ce svi da vam se smeskaju. Nisam maliciozna samo je tako realno stanje stvari i ne treba se opterecivati time. Zelim svima srecnu 2016.godinu i puno debelih beta!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 1.1.2016 15:23:53
|
|
|
|
Vesna.
|
Jel na konsultacijama ostavljaju kod njih pored uputa i onaj izvestaj sa komisije i ono rešenje, ili samo meni nisu vratili slučajno?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 1.1.2016 16:11:11
|
|
|
|
Cvetni
|
I meni pise na izvestaj za vigantol dva puta a ne pise po koliko i folnu. I meni su uzeli oni dva papira izvestaj i od komisije sto su dali kad sam bila na komisiju. Ja sam trazila da mi vrate ali rekli da to ostaje kod njih ali mi dali da kopiram i da im vratim jer mi trebaju kopije da bi predala za putni trosak. I postupak se planira za maj. Srecna svima nova godina i da sledecu cekamo svi za pocetak sa jednom bebicom.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 1.1.2016 16:23:18
|
|
|
|
zece
|
Ako mozete da nadzete vit d ba dr wolz je najbolji vigantol je slab kod nas tu u mk kazi reci nitko ne ide na ivf u klinickom centru u sk svi idemo u privatnim klinikama koji imaju dogovor za ivf sa fondom boze sacuvaj da na gak da moram da radim ivf
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 1.1.2016 17:52:11
|
|
|
|
Vesna.
|
Nase privatne klinike ne rade o trošku države, a i uspesnost je podjednaka, cast izuzetcima.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 1.1.2016 17:55:21
|
|
|
|
Vesna.
|
Hvala Cvetni. Da bude sto vise beta pozitivnih i da se radujemo zajedno. Dobro je, znači to i treba da je kod njih, uplasih se. Ja osmog idem da zakazem lapaarskopiju pa cu pitati za kapi, do tada cu piti dva puta po jednu :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 0:36:19
|
|
|
|
Eveline
|
Meni su isto uzeli te papire, verovatno su ti greskom vratili, kad ides opet odnesi im. Vigantol ja pijem dve kapi jednom dnevno. Jeco kakva je beta jer ima lepih vesti za novu godinu?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 0:52:04
|
|
|
|
Cvetni
|
Nisu mi greskom vratili nego sam ja trazila da mi vratu papire da bi iskopirala i bila je ljubazna sestra i dala mi je da iskopiram tamo preko puta bolnice i odma vratila.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 1:03:43
|
|
|
|
Eveline
|
Izvini Cvetji obratila sam se Vesni ali sam ja pobrkala loncice na brzinu sam citala pa sam skontala da su njoj vratili a ona je napisala da misli da joj greskom nisu vratili heheh novogodisnje raspolozenje me drzi :)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 10:48:48
|
|
|
|
Nexy83
|
Drage moje srećna vam Nova godina! U i njoj neka nam se ispuni jedna želja, ona najveća, , i bićemo presrećne! Ps. Imam pitanje, kolika vam je bila vrednost vitamina D, pa su vam dali te kapi? Meni je tik ispod donje granice, i niko mi nije rekao da pijem neku terapiju, zato pitam. Hvala unapred na odgovoru!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 11:34:20
|
|
|
|
Vesna.
|
Ja nisam ni proveravala nivo vit D, svakako sto ga vise ima veće su šanse za začećem. Nisam ni znala da je toliko važan kod vantelesne....
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 11:55:16
|
|
|
|
Cvetni
|
Neznam kolika je vrednos nisam proveravala, na konsultaciju mi je doktorka rekla da pocnem da koristim vitamin d zbog zimskih dana inace pijem i vitamin c i folnu to mi je dao moj doktor iz dz. I kad sam bila na konsultaciji u Nis rekla sam da pijem to i rekla je doktorka da nastavim da pijem vitamin c i folnu i uz to da ubacim vit. D dva puta ali ne pise po koliko.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 15:53:41
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala na odgovoru. Onda da uzmem i ja, ne može da škodi. Vigantol kapi? Jel tako?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 18:21:54
|
|
|
|
Vesna.
|
Jeste, Vigantol kapi. Ja da sam na tvom mestu isto bih uzela da pijem.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 20:17:05
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala Vesna. ;-)
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 2.1.2016 22:36:34
|
|
|
|
Vesna.
|
Nema na čemu. Jos ti ga imas manje. Slobodno pij dve kapi dnevno kao i mi. Jos sad nema suncanih dana, a preko hrane ga sigurno ne unosimo dovoljno. A raspitala sam se, jako je bitan nivo za zacece, i to bas kod vto.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.1.2016 17:45:44
|
|
|
|
Nexy83
|
Drage moje, ja sam danas na debetnaestoj tableti Microgynon, i javila sam se, pošto tako piše, rečeno mi je da popijem još ove dve, pa šest dana pauze, pa sedmog dana počinjem novu kutiju, i opet da se javim na devetnaestoj tableti, ako me ne pozovu oni do tada. Eto...polako se približava.. Postupak je u februaru. Inače pitala sam za Vigantol, rekla mi je da pijem ujutru i uveče po jednu kap. Odmah danas kupila. Hvala devojkama ovde što su mi odgovarale na pitanja, divne ste! A i zajedno smo jače. Svaka pomoć je dobrodošla! Srećno svima!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 4.1.2016 20:43:01
|
|
|
|
Vesna.
|
Eto, ide vreme, samo kad se nešto desava, ovo cekanje ubija. Meni su napisali tab Midiana za kontracepciju, a vidim svi spominjete te druge, nzm ima li razlike? Ja tek u martu počinjem kontracepciju, cini mi se kao vek, ali evo sada cu na laparaskopiju, pa dok budem mislila oko toga proci ce vreme. I tebi srecno, samo polako, blizu si cilja.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.1.2016 15:50:25
|
|
|
|
89jeca
|
Evo da vam se javim moj prvi pokušaj nažalost nije bio uspešan. Svakako hvala vam svima na podršci pa za par meseci ponovo u nove pobede, želim vam svima puno uspeha.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.1.2016 16:32:09
|
|
|
|
Vesna.
|
Jeco, i dalje smo tvoja podrška i ti nasa. I u sreci i u tuzi saosecm se. Bas mi je krivo. Pitala bih te puno toga ali neka prodje malo vremena da se oporavis od svega.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.1.2016 16:39:40
|
|
|
|
Vesna.
|
Ja sam svesna da moram na to da budem spremna i da prvi pokušaj nista ne garantuje, ali koliko svega ulozis u taj pokušaj ne znam kako cu reagovati na neuspeh.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?