Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.11.2015 16:50:51
|
|
|
|
saska80
|
Hvala Eveline.. Večeras imam zakazano i videću na čemu sam.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.11.2015 17:53:12
|
|
|
|
saska80
|
Upravo sam dobila informaciju da ipak moram da odradim hsg. Molim vas ako neko zna gde se to radi i kakva je procedura. Pretpostavljam da se prvo uzme uput od ginekologa iz Doma zdravlja... Tako sam se sad iznervirala
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.11.2015 18:40:24
|
|
|
|
Nexy83
|
Meni je rečeno da ne radim hsg, jer je nama problem slaba pokretljivost spermatozoida. A ako je spermogram u redu, tj nije do muškarca, onda se radi hsg. Da li neko zna kada je bockanje u pitanju moramo li da primamo tamo,u Nišu, ili nam daju pa nosimo kući, i primamo u svom gradu, domu zdravlja. Ranije je tako bilo. Međutim ovde sam čitala da sada mora u Nišu. Inače u decembru, kad dobijem ciklus krećem sa kontraceptivnim pilulama. Postupak je planiran za februar... Ako neka zna, molim odgovor. Hvala unapred! Srećno svimaaa! :-*
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.11.2015 19:44:40
|
|
|
|
zebra1
|
Saska poslacu ti pp sa detaljima
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.11.2015 20:04:10
|
|
|
|
saska80
|
Hvala Zebrice :-).. Pokušala sam da ti pošaljem pp, neće, zeza me forum kad se logujem preko telefona..
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 5.11.2015 20:06:00
|
|
|
|
zebra1
|
Vazi, bitno da si dobila informacije.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.11.2015 0:50:59
|
|
|
|
Vesna.
|
Nexy srecno i tebi, kada si prosla drugostepenu komisiju? Kada god sam citala bockas se u svom mestu, al to bolje neka ti napisu zenske koje su to prosle. Saska, ja sam radila hsg skoro i mogu sve detaljnije da ti opisem, poslacu ti pp sto se tice samog postupka. A meni uput nije trebao kao sto rekoh zbog komsije, tako da taj detalj ne znam, sigurno dobijas uput od izabranog ginekologa u domu zdravlja. Stigla sam u Nis, ne mogu da zaspim, ujutru u osam treba da sam tamo :) korak do cilja
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.11.2015 11:25:28
|
|
|
|
saska80
|
Vesna, nadam se da si odlicno prosla na komisiji. Poslala sam ti pp ali izgleda da nije otislo, ne znam zasto.. ...
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.11.2015 15:10:46
|
|
|
|
Nexy83
|
Hvala Vesna, nadam se da će mi neko odgovoriti, ko je prošao bockanje. Ja sam drugostepenu prošla 24.9. Srećno i tebi! Javi kako je bilo! :-*
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.11.2015 17:48:49
|
|
|
|
Vesna.
|
Evo mene panicara ... Prosla sam drugostepenu komisiju. Sve je bilo kako ste rekle, i mnogo mi je bilo lakse nego onim zenama, jer sam od Vas znala sta i kako ide. Sto je najbitnije, sada sam u postupku za vto Mm je ponovio spermogram, i ponovo ocajan. Bila je dr Aleksandra, na ultrazvuku mi jos rece oba policisticna janika, zamalo da se slogiram. Svi su mi do sada govorili da mi je samo levi mikrocistican. Predlozila mi je laparaskopiju pre vto, sa obzirom na jajnike i stanje mojih jajovoda sa hsg-a. Sada se plasim te laparaskopije da se nesto ne iskomplikuje pa da mi se ne odlozi proces. Jel jos neko radio laparaskopiju pred postupak? Nexi nije mi stigla pp. I da, dobila sam da radim neke analize za dijabetes, kada sam malo procitala, to je zato sto sam mrsava nisam joj rekla da sam oduvek mrsava, to se radi kada neko naglo smrsa. I naravno, dobila sam naredjenje da se ugojim :)
< Poruku je uredio Vesna. -- 6.11.2015 17:53:38 >
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.11.2015 21:34:36
|
|
|
|
89jeca
|
Ja sam radila laparaskopiju prosle godine I licno je nisam podnela najbolje Ali u sustini nije nista strasno I manje vise je brz oporavak. Sto se tice inekcija Mora da se primaju u Nisu ja pocinjem 25 tako da molim devojke koje su uzimale tamo smestaj ili su iz Nisa a znaju ko izdaje stanove u okolini klinickog centra da mi proslede brojeve. Hvala vam u napred.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 6.11.2015 23:04:29
|
|
|
|
Vesna.
|
Joj ja ne znam nikog tako u Nisu. Reci mi samo koliko dugo moras da budes u Nisu, koliko injekcija?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.11.2015 10:01:13
|
|
|
|
89jeca
|
Ne znam tacno sestra kada sam se cula sa njom mi je rekla oko 20-25 Dana.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 7.11.2015 10:05:35
|
|
|
|
branki*
|
Vesna,drago mi je sto si prosla komisiju samo napred.sto se tice laparo,ima tema ovde na rr - laparoskopija,ukucaj u pretrazivac u gornjem desnom uglu,ja kucam sa tel,pa ne mogu da postavim link.inace i ja sam radi!a laparoskopiju i histeroskopiju u beogradu,pre nego sto sam se upustila u vto i to su odlicne stvari,mnogo znace!puno srece ,devojke
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.11.2015 20:33:32
|
|
|
|
Vesna.
|
Kada stigne pismo, sa kojim uputom se ide tada u Nis na konsultacuje? Jel to zeleni B uput? Posto ja moram u Bor ranije, oni su mi prosli put u Boru vec napisali na papiricu da ce mi sledeci put trebati ovaj uput. Koliko znam zeleni uput je za lazanje? Jel treba uopšte uput kad pozovu na konsultacije?
< Poruku je uredio Vesna. -- 8.11.2015 20:41:40 >
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 8.11.2015 20:58:16
|
|
|
|
89jeca
|
Nesto nisam sigurna Ali koliko se secam ja sam nosila zeleni uput kada sam isla na konsultacije
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.11.2015 8:09:19
|
|
|
|
Eveline
|
Vesna, za konsultacije ti treba zeleni uput tj. uput za lezanje. Meni su u fondu tada rekli da mi treba i zeleni i plavi pa sam se vracala kod dr po plavi a u Nisu su mi uzeli samo zeleni.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 9.11.2015 18:02:13
|
|
|
|
89jeca
|
Ima li neko od devojaka koje su uzimale smestaj u Nisu da mi daju kontakt. Hvala Vam unapred
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.11.2015 12:39:37
|
|
|
|
Nexy83
|
Ja sam imala i plavi i zeleni uput, uzeli su mi oba. Neke žene su imale samo zeleni, i samo su im taj uzele. Sestra je rekla da je bitan zeleni, plavi ko nema, nema veze. Ps. I ja se pridružujem Jeci u pitanju za smeštaj! Trebaće mi u januaru. Jeco ako saznaš neku inf, javi ovde. To nam je svima nezgodno baš. Ali, šta da se radi. Srećnoooo!
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.11.2015 14:04:13
|
|
|
|
Vesna.
|
A partner za konsultacuje dobija uput plavi na kome pise uzorak za proves bmpo? Pitam jer imamo problem sa komisijom, šetaju nas od grada do grada sa uputima.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.11.2015 22:01:41
|
|
|
|
Eveline
|
Za partnera ne treba uput, samo za tebe.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.11.2015 22:44:24
|
|
|
|
Vesna.
|
Hvala. da li je nekoj od Vas predlozena laparaskopija na drugostepenoj komisiji, da se odradi do vantelesne?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 10.11.2015 23:46:05
|
|
|
|
Vesna.
|
IZVORNA PORUKA: Vesna. Hvala. da li je nekoj od Vas predlozena laparaskopija na drugostepenoj komisiji, da se odradi do vantelesne? I da li pismo stize tacno za tri nedelje? I bar par vas neka napise u pismu za koliko vremena je pisalo da se javite na konsultacije? Bitno mi je jer bi trebala da uradim laparaskopiju do konsultacija, pa da znam otprilike sakoliko vremena raspolazem?
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.11.2015 8:26:22
|
|
|
|
Eveline
|
Vesna stici ce ti pismo za tri nedelje, par dana gore dole, a meni su konsultacije bile za nedelju dana od pisma. Mislim da je bolje da laparo odradis posle konsultacija jer ces imati 3-4 meseca do postupka sigurno, a i pitaces ih tada kada je najbolje da se to uradi.
|
|
|
|
RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis 12.11.2015 11:11:59
|
|
|
|
Vesna.
|
U pravu si, hvala. Ne znam gde jurim, taman kad budem na konsultacuje išla u Nis, da se ujedno ponesem uput za laparaskopiju i da se javim tamo gde treba.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?