Nexy83 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis (29.9.2015 13:56:00)
|
Evo da obavestim o svom slučaju. Drugostepenu komisiju sam prošla 7.8.2015. god. Pozivno pismo je stiglo 28.8.2015. god. i pisalo da se javim 24.9.2015. god u 8:00h. Otišli smo, bilo je više parova nego na drugostepenij komisiji. Najviše se parova odlučilo za dr Dejana i dr Jasminu, otprilike isti broj, kod dr Aleksandre samo dve ženice. Ja se odlučih za dr Dejana, raspitivala sam se o njemu, slušala iskustva... Kad me je sestra prozvala, ušla sam kod dr (ista ona soba da tako kažem, gde je bila drugostepena komisija). Od samog ulaska pozitiva totalna!!! Doktor je divan, ljubazan, nasmejan, fin, ma nemam reči, pao mi je kamen sa srca!! Uradio je ultrazvuk, materica zavaljena, što mi je i moja dr rekla. I rekli su mi da je ta moja grupa FEBRUARSKA!! Proces je za februar!!! U decembru kad dobijem ciklus počinjem Microgynon, i javljam se tamo opet na 19. tableti, dalje će mi reći šta i kako. Drage moje to je to. Sad do decembra ne mislim o tome. Raspisah se, ali se nadam da će nekome pomoći moje iskustvo. Ako bilo ko ima pitanja - slobodno! odgovoriću. Meni je značilo kada su meni pisali. Ljubim vas sve, samo hrabro napred!! Ps. I još ovo, naoružajte se strpljenjem!!! ;)
|
|
|
|