nella77 -> RE: Besplatna vto u klinickom centru Nis-iskustva...molim vas pisite (7.5.2012 13:05:07)
|
Modessty nisi bas u pravu. to za dr. ne ulazim kako je dosao tu gde jeste. do Jasmine i Bate je LAKO doci jer nemaju mnogo pacijenata jer svi idu kod dr. Dejana, zasto je tako neznam tako da mogu vise vremena da ti posvete ali ti imas svakako opciju da biras kod koga ces, nema tu tesko lako, kaze kod koga ces i to je to. to je program koji drzava placa i odeljenje je oformljeno samo za to. od zimus ne moze da se bira gde hoces da ides nego kom zavodu pripadas. ali za sestre si potpuno u pravu!!! neljubazne su, drske i bezobrazne! samo je jedna najmladja fina. celu godinu sam ih gledala po hodnicima kako se izdiru. sto se tice dr. ja sam se pokajala sto nisam izabrala Jasminu jer bi mi se vise posvetila zbog manjeg broja pacijenata, jer ovaj samo juri negde i to me je strasno nerviralo. sto se tice broja pacijenata odnos je ovakav, ako u hodniku ima 30 zena 20 su jod Dejana, 7 kod Jasmine a 3 kod Bate.....to sam odprilike napisala a mozda je i vise jod Mitica, jer mi dok cekamo pun je hodnik, pa onda dolaze doktori i ti vidis jolijo udju kod koga, Dejan dolazi obicno zadnji o velika vecina ostane za jod njega, da ne poverujes, meni je to bilo mnogo cudno. Ja sam se odlucila za kod njega jer mi je on radilo laparaskopiju i da...nijednom nisam bila privatno kod njega.
|
|
|
|