prase -> RE: začepljen odvod (4.3.2009 19:37:40)
|
Ja volim sve probleme koje mogu da rešim sama. Zilion puta mi se desilo da platim majstoru pa da opet sama uradim. Na primer, majstor je pravio kuhinjske elemente za moju mamu, prema njenim nacrtima. Sve je bežalo za po par milimetara, ništa nije stajalo kako je zamišljeno. Još je posle prosipao fazone tipa: "Pa ne mogu da napravim 4 identične fioke" Hej, majstore! Pa ti živiš od ovoga, a ja koja ne živim mogu da napravim 4 identične fioke. Zato smo našu kuhinju napravili mm i ja. Bilo je par brljotina ali to smo sredili. U stvari, verovatno je problem u nama. Suviše saosećamo sa svim ljudima i "glupo nam da ih mučimo". A to nije mučenje nego njihov posao za koji su plaćeni. Moja kuma je lepo došla kući i rekla: "Ovo nije prema nacrtu, sledeći put kada dođem, hoću da vidim ono što sam nacrtala". Ljudi skinuli, zamenili i mirna Bosna. Ja to nikada ne bih mogla da uradim, šta ću, takva sam... E sad što se tiče plastičnih cevi... mislila sam na one koje su "sa ove strane zida", direktno ispod sudopere. One u zidu i nisu bitne i... pa, nadam se da ne mogu da se zapuše [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|