MimaR -> RE: Informacije o usvajanju (24.3.2010 11:01:37)
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Ok,ali zar nije bolje i lepse usvojiti malu bebu nego dete koje ima tri godine,koje vec ima da kazem neki karakter?!Kada je beba mala odgajas je i vaspitavas po sopstvenoj odluci,a vec dete od tri godine cini mi se tesko[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image] zelja svakog usvitelja jeste da usvoji sto mladje dete...porazmisli malo,da li je to sebicno sa nase strane...jer mi tu opet stavljamo svoju zelju ispred detetovih potreba...ko smo mi da biramo...nemoj me pogresno shvatiti,jer prolazeci kroz proceduru usvajanja i kroz jako ruzna iskustva koja smo imali,mm i ja smo sazreli..zelim da ti olaksam,na samom si pocetku i nemoj tako brzo da se trosis..ja nisam imala ko da me uputi i objasni neke stvari...jednog dana ce ti moji postovi biti mnogo jasniji,onog dana kada prigrlis svoje cedo i kada budes recimo usla u zatvorenu instituciju pa se susretnes sa deset_inom tuznih okica koje su uprte u tebe i koja imaju samo jedno pitanje...da li si teto dosla bas po mene...bebica takodje ima svoj karakter,samo nije toliko izrazen...neko ovde rece ti mu dajes dusu,bez obzira kog je uzrasta...
|
|
|
|