boje -> RE: Policistični jajnici (9.6.2009 12:50:18)
|
draga moja, neas pojma koliko mi je drago da neko ima isti problem kao i ja.i meni je ciklus na 29-30 dana.ja i mm vec 2,5 godine pokusavamo da dobijemo naseg malog[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/angel.gif[/image], i nikako nam ne uspeva.ja sam u martu radila hsg i dr mi je rekao da mi je levi jajovod potpuno prohodan, a desni ima manje priraslice, ali to nije nista strasno.nakon toga mi je rekao da je velika sansa da ostanem u drugom stanju jos tog meseca...medjutim sipak.tog istog meseca sam isla na folikulometriju da bi proverili da li imam ovulaciju.ja sam se iskreno nadala da ja sa tim nemam problema, medjutim od ovulacije tog meseca nije bilo nista.dr mi je rekao da postoji mogucnost da ja nemam redovne ovulacije, sto je mene bas iznenadilo.imala sam jako puno malih cisti, a nigde nije bilo vodeceg folikula tako da mi je prepisao klomifen od sledeceg ciklusa.uzimala sam ga samo jedan mesec.nista od bebe.onda mi je preporucio da je bolje da sacekamo da mm ponovi rezulatate spermograma, pa cemo onda videti sta dalje.inace mm je operisao varikokelu u aprilu(videces u toj temi sam pisala detaljnije o samoj operaciji). sad smo u procesu cekanja. zato sam ja razmisljala da ne bih trebala da gubim vreme cekajuci vec da se javim Kopitovicki i da odem kod nje sve sa tim mojim rezultatima. meni su hormoni fsh i lh u inverziji sto ukazuje na policisticne jajnike. reci mi molim te kakvi su to ovulin testovi? to jos nisam radila.Da li ti je to Kopitovicka rekla da uradis?
|
|
|
|