jabukica -> RE: Policistični jajnici (20.6.2010 10:28:29)
|
Pozdrav svima, Ćao lidija Zaboravih reći, radila sam tri hormona LH, FSH i progesteron, od kojih mi je doktorka rekla da su prva dva uredu, al imam manjak progesterona. Insulinemiju nisam radila. Sve sam išla privatno, i sve mi to nekako skupo, a student sam i nemam primanja. Poslednji put kada sam išla kod ginekologa da se posavetujem jer želim [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image] poslala me kod endokrinologa, i on mi je samo za ultrazvuk uzeo 4000 RSD, i uputio na nalaz hormona (i to nekih još 10, a kada sam radila prethodna tri platila sam skoro 2000). Moraću čim skupim para i to da uradim. Zaboravih reći da nemam nekih problema sa viškom kilograma, tačnije doktorka mi je prošle godine u novembru (tada sam imala 52kg, na visinu 168cm) rekla da se malo ugojim, ja sam do Nove godine imala 56kg, sada isto imam 56 - 57kg, i ništa se značajno nije promenilo. Takođe se trudim da ishranu držim pod kontrolom, izbegavam beli hleb, šećer, slatkiše, jedem više proteina, trudim se sa manje masnoće. Srećno svima, puno
|
|
|
|