Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 22.2.2010 0:06:23
|
|
|
|
eugenija
|
Pravilo je da se ne glasa za svog kandidata! 1 glas Stanko 2 glasa Lepisav 3 glasa Bred - kad nas već neko poslužuje, neka to bude neko slavan
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 22.2.2010 0:28:39
|
|
|
|
gagana83
|
Ajde zene,ne budite lenje,glasajte!
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 22.2.2010 0:30:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI 1. smokvica boy ako se ne varam 2. bred bas pisem u kafani kako mi ne idu vise ove sexy teme i da se brinem za sebe.. ako ne moze bred neka bude onaj Ellenicin za koji nemamo ime bese... znaci: 3 glasa za triplets family 2 za . smokvica boy 1 za. ellenicin sto nema ime...
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 22.2.2010 0:39:21
|
|
|
|
Veca77
|
Veca77 je glasala na sledeci nacin: 1 point goes to 'sample' 2 points go to 'Baja' aaaand 3 points go to ' Smislicu mu jos i ime'
< Poruku je uredio Veca77 -- 22.2.2010 0:40:11 >
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 22.2.2010 7:32:43
|
|
|
|
Anoniman
|
ja bi lebac da poje*em.... bas je ukusaaaaannnnnn...... bred do pobede
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 22.2.2010 7:45:32
|
|
|
|
buhla
|
1 poJen baja 2 poJena sample 3 poJena bred
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 26.2.2010 15:09:39
|
|
|
|
eugenija
|
And the winner is........ tanananaaaa: Bred! Na trećem mestu po broju glasova nalazi se Baja, na drugom je Čoko smoki, i pobednik je Bred čija će slika da se nalazi na otvaranju sledeće teme za kafenisanje. Nadamo se da će izabrani da nas najbolje opslužuje i da opravda poziciju konobara koja mu je poštenim glasanjem data i zadata .
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 26.2.2010 23:41:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija And the winner is........ tanananaaaa: Bred! Na trećem mestu po broju glasova nalazi se Baja, na drugom je Čoko smoki, i pobednik je Bred čija će slika da se nalazi na otvaranju sledeće teme za kafenisanje. Nadamo se da će izabrani da nas najbolje opslužuje i da opravda poziciju konobara koja mu je poštenim glasanjem data i zadata . MOJ KANDIDAT!!! hahahahaha isla sam na sigurno..ko moze da pobedi BREDA???? njami njami
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 26.2.2010 23:42:14
|
|
|
|
Anoniman
|
sto nemam onog smajlija koji se oblizuje?
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 26.2.2010 23:45:05
|
|
|
|
eugenija
|
Evo ti ovaj Čestitam i tebi OTI! Tvoj kandidat je prošao kao krava kroz kuruze
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 26.2.2010 23:46:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Evo ti ovaj Čestitam i tebi OTI! Tvoj kandidat je prošao kao krava kroz kuruze boga mi..ovaj bi prosao svuda i uvek..
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 26.2.2010 23:51:37
|
|
|
|
Mishica 77
|
Paaaa.... dooobroooo..... ako nema ko drugi..... može i on.... šta da radimo? Ne može baš sve u životu da bude savršeno.
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 27.2.2010 1:13:55
|
|
|
|
eugenija
|
Konobar <---klik Zašto srodna duša mora baš biti muška
< Poruku je uredio eugenija -- 27.2.2010 1:15:36 >
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 22:02:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Maco, š*čim* želiš da te počastim večeras?
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 22:03:27
|
|
|
|
Anoniman
|
znači ovaj nam je konobar .... evo, teram ga u kafanu.....!
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 22:04:01
|
|
|
|
Anoniman
|
A evo ga i konobar ........... šta piju ....?
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 22:06:24
|
|
|
|
liliana
|
Joj, meni se konobar baš i ne dopada, ali- ako se vama sviđa- neka ga.
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 23:37:21
|
|
|
|
Anoniman
|
samo vas gledam............
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 23:39:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: liliana Joj, meni se konobar baš i ne dopada, ali- ako se vama sviđa- neka ga. Ni meni... Al neka vam ga....
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 23:40:20
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: liliana Joj, meni se konobar baš i ne dopada, ali- ako se vama sviđa- neka ga. Ni meni... Al neka vam ga.... Kad je dobar Andji dobar je i meni
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 23:41:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: liliana Joj, meni se konobar baš i ne dopada, ali- ako se vama sviđa- neka ga. Ni meni... Al neka vam ga.... Kad je dobar Andji dobar je i meni vala - i Anđa je kao podgrejan leš... (grozna sam ......., znam .........................)
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 23:42:59
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 1.3.2010 23:43:25
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: pcelica Maja IZVORNA PORUKA: liliana Joj, meni se konobar baš i ne dopada, ali- ako se vama sviđa- neka ga. Ni meni... Al neka vam ga.... Kad je dobar Andji dobar je i meni vala - i Anđa je kao podgrejan leš... (grozna sam ......., znam .........................) Ne mi diraj Andju! Da sam musko ne bih se smirila dok je ne nafatam
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 9.5.2010 23:26:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Evo ti ovaj Čestitam i tebi OTI! Tvoj kandidat je prošao kao krava kroz kuruze
|
|
|
|
RE: Akcija! Biramo konobara za kafanu od non ... 9.5.2010 23:42:12
|
|
|
|
eugenija
|
A jel biramo novog?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?