Misha i Ljisha -> RE: Ekskurzija u predškolskom uzrastu (9.11.2017 6:50:04)
|
[sm=smiley36.gif] Ma dajte mame, tako sam i ja mislila "mala je mala je" i onda sam se setila da sam ja sa 4 godine isla sa vrticem u MAKARSKU na 10 dana na more. Prvo sto je razdaljina boli glava, drugo nije bilo tad ni fiksnih telefona kod nas u selu (samo jedna firma je imala telefon u selu) i iskreno ostala mi tako lepa uspomena a imala sam svega 4 godine. I ja sam u julu ove godine pustila D sa isto 4 i po godine da ide 5 dana u kamp u prirodi Male Vidre. Provela se kao nikad u zivotu i stalno me pita kad ce opet ici. Tako da ja mislim da mi roditelji imamo problem a ne deca [sm=smiley36.gif]. Kaze muz cetrvti dan, nakon sto smo se vec smorili sami kuci, isli u izlazak, isli u bioskop i kao "odmorili se" da idemo po nju. Ja rekoh jesi normalan pa sutra dete dolazi, valjda cemo izdrzati jos jedan dan[sm=jezicek.gif]. Izdrzali smo, ali znaci nijednog momenta nije bila frka sa detetom vec je nama bila frka. Priroda, krpelji, povrede, davljenje (isli su na jezero i imali su kao kratki kurs plivanja) nejelo, higijena, ma istripovali se najstrasnije a nasem detetu bilo sjajno. Mesecima kasnije i dalje prica o kampu i svaki put saznajem sve vise sta su tamo radili. Kaze "mama svidja mi se miris vatre uvece" [sm=smiley36.gif]. Imala je pravi pravcati dozivljaj tamo, cak je rekla da nece da spava u svom krevetu vec u satoru ehehhe... Redovno su nam treneri slali fotografije dece. Deca nisu smela da imaju telefoni niti bilo sta elektronsko kod sebe, nema slatkisa, nema sokova, nema elektronike, ma pravi kamp u prirodi. Tako da ako mogu deca u prirodi mogu i 8 dana na Zlatibor u hotelu. Samo se opustite. Deci ce biti dozivljaj sve, pa cak i obilazak vinarije[sm=bravo.gif]
|
|
|
|