LillyT -> RE: Ekskurzija u predškolskom uzrastu (26.4.2012 21:31:04)
|
IZVORNA PORUKA: minna Meni se cini da cu manje da brinem za ekskurziju u predskolskom nego za matursku[sm=smiley36.gif] Takođe. Od mature (i velike i male me već sada muka hvata). Lepo neko reče, mala deca mali problemi, velika deca, veliki problemi. LillyT, bas su mali, nekako bi u svakom slucaju morali da ih vezu, ali kako[sm=zmeden.gif] Ajde napisi kad dobijes odgovor sta planiraju, bas me zanima Imaju pojaseve pa su vezani i vaspitačica tu sedi jer nema puno njih koji su baš tako mali kao Lara. Ići će na Rudnik, kažu da je hotel na lepšem mestu, jer ima puno zelenila i svega za decu. Ja to ovako kontam, dok su baš mali onda sve slušaju, stalno su sa vaspitačicom, neće da beže i da se svuda pentraju (bar je L takva). Nekako kako više rastu, tako su živahniji, za čas negde uteknu. Npr. jaslena grupa je uvek negde oko vaspitačice, jeste tu svako država za sebe, ali su svi tu. Gledam ove iz zabavišta, majko moja, 3 vaspitačice jure za njih 15 (u dvorištu), jedan se okačio na ogradu, drugi bi da se popne na drvo, treći je na drugom kraju i hoće da piški stojeći, a sve se to događa u roku od 10 sekundi (koliko je meni trebalo da dođem od kapije do vrata). Ok, deca slušaju najviše kada roditelji nisu tu, ali opet mislim da što su stariji to su teži za održavanje.
|
|
|
|