Jole84 -> RE: Dekoracija zidova i sobe (26.11.2015 14:34:09)
|
IZVORNA PORUKA: marinchica Ej drage, hvala vam[sm=smiley1.gif] Ovako-bela ploca je bila mahagoni boje izlakirana to je drvo tamjana, mirise fenomenalno. Stara soba je cela bila sa tim "uokvirena' a dole ispod su bile isto obloge od drveta. Drugi deo sobe nije slikan tu smo napravili jedan beli deo isto od drveta, ali do poda (kontra cosak) gde ce ici komoda za presvlacenje. Kad jos to skockamo postavicu slike sva cetiri ugla. Posto je taj beli deo tu na slici toliko lepo uradjen bio (rucno), onda smo resili da ga prefarbamo u belo i da ga ostavimo jer ce tu tacno ici krevetac, pa ce naravno neko tu sa prstima od kasice, sokica i ko zna cega da brlja i brlja, ili crta. Bar se lako obrise. da smo stavili tu tapete...verovatno bi bile izvrljane i umazane. gajtan je ostao iznad bordure tu-to je za nocno svetlo blago neko...jos ga nismo kupili. I meni vuce na batu....ali cutim. pricam muzu da je bas univerzalno[sm=smiley36.gif] Marinčice ne bih da te razočaram, ali biće umazano svuda osim tu gde imaš "zaštitu" [sm=jezicek.gif] Nama su tapete iscepane, a zidovi ušarani i umazani čokoladom. I sve je tako divno. Poneko kad mi dođe se zgrane, ali ja samo kažem "to su umetnička dela" [sm=smiley1.gif] Super ste ukombinovali, ali ovo definitivno miriše na dečkića [sm=bravo.gif]
|
|
|
|