Mara1986 -> RE: Dekoracija zidova i sobe (20.2.2014 23:16:04)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Maro, piši detalje, kako si ovo uradila? Sjajno je! Imma i ja jedan stari plakar .. Pa prvenstveno je bitno da ti taj orman bude ravne površine,da se nigde nije ogulilo drvo i da nije hrapavo.... kao kod mene slika br. 1, gde si ti tačno neznam ali imaš na Ustaničkoj da kupiš ili u nekoj drugoj knjižari samolepljivu foliju za drvo (ne može za staklo), poslaću ti u pp gde još imaš gomilu izbora ali nisam imala vremena tamo da idem ... premeriš kolika ti je širina stranice i sve dužine pomnožiš (da bi znala koliko ti treba dužina) širina tih folija ti je 45 ili 67 ili 90 i tu ti je razlika u ceni za dužinu ... što je šira to je metar dužine skuplji zato dobro premeri širinu trake koja ti treba a npr. sve dužine izmeriš i izračunaš koliko ti metra treba. + odeš i izabereš ručkice koje su oko 250 din. lep izbor imaš u poslaću ti u pp. meni je sve ispalo otprilike 5000 din. i to sa 3 police koje sam ubacila unutra jer sam tu pre kačila jakne a sad imam police...možda me je i manje ispalo sad se ne sećam ... ali sam sve lepo premerila pa nisam bacala materijal previše.... i kad sve to odradiš s'kapiraćeš da je kupovina dečijih ormana bacanje para jer dečko od 15 god. neće urezanog medu na ormanu [sm=smiley36.gif] pa ti lepo ovo sve odlepiš o opet prelepiš [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|