jovana j -> RE: Dekoracija zidova i sobe (25.8.2011 7:51:22)
|
Hvala Smeskic draga [sm=smiley31.gif] Te nalepnice nisu ´´opasne´´ po zidove, osim ako ih ne lepis preko tapeta, tako je bar pisalo na tom pakovanju koje je mm uzeo. Ako se zalepe preko tapeta pisalo je da prilikom skidanja mogu da se ostete tapete, da se odlepe, ali ako je zid nema brige. IZVORNA PORUKA: smeskicTB jovana, prelepo je! prelep kutak![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] bas te kucice mi se dopadaju..jer nisu uobicajene..a i napravili ste divnu kombinaciju izabrane boje na zidu, zatim lutkica iznad kreveta.. ja imam istu lampu kao i vi..ikeina je..cuvam je za bebironcice;) da li mi mozete reci da li se ovi stikeri lako skidaju sa zida, a bez posledica po zid? mi smo u iznajmljenom stancicu i dao bog i kada se bebice rode bicemo u njemu3-4meseca, pa se selimo u kucu koja ce biti gotova, pa sam mislila tamo da sredim sobicu..ali bih mozda stikercice probala i ovde gde smo.. jovana, gde si kupila za krevetac visece igracke? ja sma juce gledala onaj metar stiker..mada mislim da su oni na dascici prakticniji zbog cuvanja kasnije.. Sad ja nisam sigurna na koje visece igrackice mislis?? Ako mislis na vrtesku, ili kako se to zove, sa tim leptirima i cvetovima, to je drveno, visice mu iznad glavice, to smo uzeli u jednoj prodavnici ´´Baby land´´ ovde, a ako mislis na kravicu koja spava na zvezdi, to je muzicki mobil, ona svira, nju sam u nekoj bebecoj radnji uzela, ona je marke ´´Belini´´. Eto ako sam ti pomogla nesto...
|
|
|
|