Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 9:41:49
|
|
|
|
cvećka
|
Maki, kao sto vidis, uspela sam da ubedim tatu da treba da se kreci, nije bilo strasno hvala ti puno gledam da smislim sto pre, dok sam jos na nogama ((:
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 11:05:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
CVECKA prelepa je soba ,svidja mi se crtez na zidu
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 12:37:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Cvecka prelepo je bebice ce bas uzivati a uvek je lako nesto dodati Jedva cekam da i mi krenemo sa namestanjem
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 12:42:19
|
|
|
|
*Maki*
|
Sad kad sam opet razmislila ne bih ja tu ništa dirlala,eventualno bih vremenom neke slikice bebica i vas uramila i kačila na te grane Mnogo mi se svidja,tako cemo i mi kad budemo uredjivali (nesto kasnije) sobicu za njih
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 13:57:15
|
|
|
|
lanajelena
|
Cvecka svaka cast
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 14:26:46
|
|
|
|
minnica
|
Cvećka, prelepo je!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 18:50:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Divno je Cvećka
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 19:49:45
|
|
|
|
viking
|
Baš nam je vredna i kreativna ova mama Cvećka
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 15.9.2013 21:32:58
|
|
|
|
New Mom
|
Cvećka, baš je dobro!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 16.9.2013 8:52:45
|
|
|
|
cvećka
|
Hvala drustvo zovite ako treba fizikalac Pa bas da sam kreativna, pokupila sam ideje sa onih sajtova sa stickerima, ipak ja radim sa zgradama, nisam bas stvorena da izmisljam ove dečje frćokle
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 16.9.2013 8:58:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Cvećkice bravo, super izgleda! A ti si nam mnogo slatka, kako je porastao stomak od letooos
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2013 8:45:04
|
|
|
|
cvećka
|
Dunjci stomak je apsolutni cirkus, par puta sam se zakacila na neke zidove ili vrata kad se okrecem u stanu, koordinacija sa njime mi je nula (8
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2013 9:35:50
|
|
|
|
17 joka
|
Cveckice, soba je super,a ti si mi medena sa tom veikom tibom
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2013 11:22:29
|
|
|
|
NadaR
|
Preslatko je Cvecka! Svaka cast!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 17.9.2013 12:31:58
|
|
|
|
tanjica85
|
preslatko je Cvecka
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 18.9.2013 9:28:06
|
|
|
|
cvećka
|
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 18.9.2013 9:46:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Preslatka si IZVORNA PORUKA: cvećka Dunjci stomak je apsolutni cirkus, par puta sam se zakacila na neke zidove ili vrata kad se okrecem u stanu, koordinacija sa njime mi je nula (8
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2013 18:33:06
|
|
|
|
Leax
|
Evo konacno privodim kraju i mojih ruku delo, oslikavanje zida Mihajlove sobe .Jos koji detalj i to bi bilo to ,nadam se da lici na naseg omiljenog medu Pua
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2013 19:12:38
|
|
|
|
17 joka
|
Divnooooooooooooooo svaka čast Leax
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2013 19:52:13
|
|
|
|
Leax
|
Hvala Joko
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 5.10.2013 20:34:50
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: Leax RR Evo konacno privodim kraju i mojih ruku delo, oslikavanje zida Mihajlove sobe .Jos koji detalj i to bi bilo to ,nadam se da lici na naseg omiljenog medu Pua Bravo
< Poruku je uredio Nada RR -- 12.10.2013 21:18:04 >
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.10.2013 21:09:58
|
|
|
|
cvećka
|
Uuuh, svaka cast Leax, prelepo je!!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.10.2013 21:14:42
|
|
|
|
pocahontas
|
Leax svaka cast!!!
|
|
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 12.10.2013 21:18:30
|
|
|
|
NadaR
|
Leax, divno je!
|
|
RE: Dekoracija zidova i sobe 23.12.2013 18:44:50
|
|
|
|
cecans
|
Ubedljivo najlepse stikere za decu ima *********. Vesele boje, fantastican dizajn, ja sam porucila na njihovom sajtu i prezadovoljna sam. Takodje moram da napomenem odlican odnos cene i kvaliteta. Reklamiranje je zabranjeno!! Obratite se marketingu ringeraja.rs
< Poruku je uredio jole82 RR -- 23.12.2013 20:58:43 >
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?