Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:08:06
|
|
|
|
sirko
|
meni su rekli da je jako bitna, pocni :)
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:11:38
|
|
|
|
Meisje
|
Сирко ја пијем фолну скоро месец дана,пре сам је пила дуже па пауза,мрзим лекове.. Мм пије витамин це и то је то
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:13:57
|
|
|
|
sirko
|
a sto m pije vitamin c??
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:38:33
|
|
|
|
Meisje
|
Па због спермограма,чисто да нам узорак буде што бољи за вто. Од докторке је чуо да брзина не може да се побољша и неће да пије ништа,једино ове шумеће
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:43:06
|
|
|
|
sirko
|
aha...bice super
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:43:48
|
|
|
|
kurbla
|
Srecno!
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 16:07:11
|
|
|
|
Meisje
|
Хвала и вама такође
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:22:08
|
|
|
|
Milica cica
|
Koliko dugo se može piti folna kiselina bez pauze?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:40:26
|
|
|
|
nata11
|
Ja je pijem Folna400 vec 2i po godine bez prestanka. A pre toga sam pila folnak od 50 i vitamin C zbog malokrvnosti
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:48:05
|
|
|
|
Milica cica
|
Hvala, ja sam pila mesecima, pa prestala, kao rekli mi treba pauza. Sad ponovo pijem. Folnak.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:53:19
|
|
|
|
nata11
|
Milice nekazem da tako treba ali ja tako radim mada mislim da nemoze da steti i da je to u slucaju da ostanes trudna da imas rezerve folnaka. Neces od njega ostati trudna sigurno. Meni je kazem ti popravio krvnu sliku.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:58:59
|
|
|
|
Milica cica
|
Dr mi je rekla bitna je za organogenezu prva tri meseca.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 10:53:06
|
|
|
|
*Maki*
|
Folna kiselina ne moze biti štetna,ja je pijem vec godinama,upravo zbog sterliteta,narocito je bitna u trudnoci.Kiss
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 10:56:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je juče ginek.rekao da svako jutro mrvicu kvasa pojedem,najviše ima B vitamina...
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:09:02
|
|
|
|
*Maki*
|
Pa ima kvasac B vitamina ali ne znam da li sadrzi folnu kiselinu B9,i ako je sadrzi to je mala kolicina a tebi treba oko 5mg,imas onaj folnak mislim da nije skup a jako je bitan za trudnocu i za pripremu organizma za trudnocu. Imas i one tabletice pivskog kvasca,one su ti bolja varijanta nego taj ukus kvasca svakog jutra :) Bljak hehe
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:20:19
|
|
|
|
nata11
|
Jedes kvasac Pa bolje uzmi vitamin, imas pakovanje pivski kvasac sa vitaminom C i to mislim da nije skup oko 290 -300 dinara. A folnak 400 mislim da sam zadnji put platila oko 400, mada stvarno nisam sigurna jer kada idem u apoteku kupujem i folnak, C, E, sumece i ostalo.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:40:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Nejedem već mi gin.preporučio...Više volim povrće i voće nego šumeće
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:46:16
|
|
|
|
nata11
|
To je sigurno Cece da ti je bolje voce i povrce nego sumece u njima je u sustini malo pravih vitamina. A mene od njih u zadnje vreme i boli grlo.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 12:16:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga moja umjesto apoteke,na pijac po vitaminčiće,uz to i zdrave grickalice bademi
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 12:21:42
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja grickam bademe, a brzilski orasi su super za endometrijum
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 12:33:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Brazilski i za antitijela štitne
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 20:39:10
|
|
|
|
nata11
|
Otvorila kesicu mesavine i citam RR
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 15.10.2012 13:57:21
|
|
|
|
milenatea
|
ja pijem oligogal sa selenom, imuneffect, folnu 5 mg dnevno, jel nije to mala doza?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 15.10.2012 14:02:37
|
|
|
|
Sonreir
|
Nije mala doza, folna se pije ili od 4mg ili od 5mg, ja pijem sada folnak od 5mg, tako mi je rekla dr kao pripremu za trudnocu i pijem je tek oko mesec i po dana tako da ne znam koliko dugo sme da se koristi bez pauze.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 15.10.2012 14:05:40
|
|
|
|
milenatea
|
i ja pijem folnak, gledacu sta jos mogu da gutam, jer mi se cini da je ovo sve malo ne znam koliko dugo, pitacu sutra dr ja pijem isto mesec dana
< Poruku je uredio milenatea -- 15.10.2012 14:07:27 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?