Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:08:06
|
|
|
|
sirko
|
meni su rekli da je jako bitna, pocni :)
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:11:38
|
|
|
|
Meisje
|
Сирко ја пијем фолну скоро месец дана,пре сам је пила дуже па пауза,мрзим лекове.. Мм пије витамин це и то је то
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:13:57
|
|
|
|
sirko
|
a sto m pije vitamin c??
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:38:33
|
|
|
|
Meisje
|
Па због спермограма,чисто да нам узорак буде што бољи за вто. Од докторке је чуо да брзина не може да се побољша и неће да пије ништа,једино ове шумеће
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:43:06
|
|
|
|
sirko
|
aha...bice super
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 15:43:48
|
|
|
|
kurbla
|
Srecno!
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 16:07:11
|
|
|
|
Meisje
|
Хвала и вама такође
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:22:08
|
|
|
|
Milica cica
|
Koliko dugo se može piti folna kiselina bez pauze?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:40:26
|
|
|
|
nata11
|
Ja je pijem Folna400 vec 2i po godine bez prestanka. A pre toga sam pila folnak od 50 i vitamin C zbog malokrvnosti
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:48:05
|
|
|
|
Milica cica
|
Hvala, ja sam pila mesecima, pa prestala, kao rekli mi treba pauza. Sad ponovo pijem. Folnak.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:53:19
|
|
|
|
nata11
|
Milice nekazem da tako treba ali ja tako radim mada mislim da nemoze da steti i da je to u slucaju da ostanes trudna da imas rezerve folnaka. Neces od njega ostati trudna sigurno. Meni je kazem ti popravio krvnu sliku.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 28.9.2012 17:58:59
|
|
|
|
Milica cica
|
Dr mi je rekla bitna je za organogenezu prva tri meseca.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 10:53:06
|
|
|
|
*Maki*
|
Folna kiselina ne moze biti štetna,ja je pijem vec godinama,upravo zbog sterliteta,narocito je bitna u trudnoci.Kiss
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 10:56:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni je juče ginek.rekao da svako jutro mrvicu kvasa pojedem,najviše ima B vitamina...
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:09:02
|
|
|
|
*Maki*
|
Pa ima kvasac B vitamina ali ne znam da li sadrzi folnu kiselinu B9,i ako je sadrzi to je mala kolicina a tebi treba oko 5mg,imas onaj folnak mislim da nije skup a jako je bitan za trudnocu i za pripremu organizma za trudnocu. Imas i one tabletice pivskog kvasca,one su ti bolja varijanta nego taj ukus kvasca svakog jutra :) Bljak hehe
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:20:19
|
|
|
|
nata11
|
Jedes kvasac Pa bolje uzmi vitamin, imas pakovanje pivski kvasac sa vitaminom C i to mislim da nije skup oko 290 -300 dinara. A folnak 400 mislim da sam zadnji put platila oko 400, mada stvarno nisam sigurna jer kada idem u apoteku kupujem i folnak, C, E, sumece i ostalo.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:40:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Nejedem već mi gin.preporučio...Više volim povrće i voće nego šumeće
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 11:46:16
|
|
|
|
nata11
|
To je sigurno Cece da ti je bolje voce i povrce nego sumece u njima je u sustini malo pravih vitamina. A mene od njih u zadnje vreme i boli grlo.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 12:16:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Draga moja umjesto apoteke,na pijac po vitaminčiće,uz to i zdrave grickalice bademi
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 12:21:42
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja grickam bademe, a brzilski orasi su super za endometrijum
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 12:33:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Brazilski i za antitijela štitne
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 29.9.2012 20:39:10
|
|
|
|
nata11
|
Otvorila kesicu mesavine i citam RR
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 15.10.2012 13:57:21
|
|
|
|
milenatea
|
ja pijem oligogal sa selenom, imuneffect, folnu 5 mg dnevno, jel nije to mala doza?
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 15.10.2012 14:02:37
|
|
|
|
Sonreir
|
Nije mala doza, folna se pije ili od 4mg ili od 5mg, ja pijem sada folnak od 5mg, tako mi je rekla dr kao pripremu za trudnocu i pijem je tek oko mesec i po dana tako da ne znam koliko dugo sme da se koristi bez pauze.
|
|
|
|
RE: Folna kiselina i vitamini (priprema za tr... 15.10.2012 14:05:40
|
|
|
|
milenatea
|
i ja pijem folnak, gledacu sta jos mogu da gutam, jer mi se cini da je ovo sve malo ne znam koliko dugo, pitacu sutra dr ja pijem isto mesec dana
< Poruku je uredio milenatea -- 15.10.2012 14:07:27 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?