Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:44:07
|
|
|
|
Anoniman
|
u MOJA RINGERAJA na dnu stranice imate MOJI LINKOVI i tu imate MOJ PROFIL. Udjite u njega. U deo koji kaze: Dodatni opis (Najveći dozvoljeni broj znakova poruke: 1000) tu prebacite onu sifru koju vam je dao. Ajde i ja sam nestrpljiva
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:45:27
|
|
|
|
ssanja
|
jao jupiiiiii OTI hwla srce...
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:46:04
|
|
|
|
ciro
|
IZVORNA PORUKA: ssanja ciro u kom si ti mesecu.... ja usla danas u 14 nedelju...
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:47:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Nista i drugi put. Lep ti je ticker. Ajde sada pogledaj da li imas neku poruku medju privatnim,...poslala sam ti privatnu poruku a ne znam da li to funkcionise... To pogledas u MOJA RINGERAJA, privatne poruke. O boze...to izgleda ja ne umem da koristim.
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:48:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ciro, ima li tickera? Ti i ja smo ista nedelja...KOji dan razlike. Ja sam u subotu usla u 14.nedelju
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:49:24
|
|
|
|
ssanja
|
mislis za cigarete jeste stigla mi je...jao samo kada bi mogla skroz da ih ostawim........MORACU..
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:51:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Stigla ti je poruka???? jeeee, ja nisam znala da to radi...pa sam probala na tebi, nemoj da se ljutis... evo ti jos jedna,,,bas private
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:52:52
|
|
|
|
ssanja
|
ma ne ljutim se na tebe wec sam na sebe ljuta....
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:55:20
|
|
|
|
ssanja
|
ciro jesi li se snasla....
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:55:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Beba je dovoljan motiv, videces. Kad je vidis u nekoj 9,10.nedelji....kako kuca srce a telo se razvija... joj...ja sam zbog toga ostavila kao od sale.ne brini.
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:56:39
|
|
|
|
Anoniman
|
sad odoh da jedem...kisses for ALL
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 12:58:07
|
|
|
|
ssanja
|
pozz i prijatno ja jos na poslu aj posalji neki sendvicccc
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 13:05:48
|
|
|
|
ciro
|
IZVORNA PORUKA: ssanja ciro jesi li se snasla.... ako znam bog me ubio hahaha
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 16.9.2009 14:31:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Ciro, kako bre sad ti izlazi ta sifra? Jesi je lepo kopirala? I da li si uzela pravu sifru? Kad kliknes na HTML ono sto ti izadje- CELU MORAS da kopiras!!! Ajde bre opet probaj, gde si sad?
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 18.9.2009 16:16:51
|
|
|
|
sanji
|
Nađoh ga napokon! Idi na prvu stranicu imaš objašnjenje kako da ga ubaciš i u nekoj od sledećih poruka na kojim linkovima možeš da ih nađeš. Možeš direktno odatle na link sa tikerima.
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 25.9.2009 21:54:25
|
|
|
|
aliki
|
Posle duzeg pokusavanja sam i ja uspela! Nisam mogla da nadjem Moja ringeraja!!
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 30.9.2009 15:39:02
|
|
|
|
Nensi*
|
Imam novi ticker
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 30.9.2009 15:40:28
|
|
|
|
Anoniman
|
JUHU!!!!kako je to lepo...Bravo nensi27
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 30.9.2009 15:42:56
|
|
|
|
coka11
|
Super je sličica!!
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 3.10.2009 16:33:18
|
|
|
|
viking
|
Pošto je Guppy u prvom postu zamolila da ako neko zna neku dobru adresu za tickere, ja bih preporučila ovaj koji sam ja stavila sa adrese www.pregnology.com (inače sajt nudi gomilu korisnih informacija) iako nije baš lep - sve računa (dužinu ciklusa, plodne dane, ovulaciju, itd), a to računanje sa tickera se poklapa sa onim što mi kažu LH trakice. Osim što računa, izgled tickera se svaki dan menja odnosno grafički prikazuje proces u organizmu - nastajanje i sazrevanje jajne ćelije, njeno "putovanje" i sve ostalo pa fino možete da pratite ceo taj proces. Dakle, preporuka
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 3.10.2009 17:11:05
|
|
|
|
guppy RR
|
Dodala
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 4.10.2009 14:38:49
|
|
|
|
Lilly*
|
Dicina, nisi uspela, hajde ovde napiši gde zapneš
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 6.11.2009 9:47:46
|
|
|
|
Minanina
|
Proba za ticker i avatar ;)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
kupovne kasicesneza90koje su kasice najbolje,najpouzdanije,najkvalitetnije za nase bebe!vasa iskustva mame...hipp (
53%)
juvitana (
17%)
sunval (
4%)
frutek (
18%)
neka duga(navedite koja i zasto... (
8%)
Ukupan broj glasova: 89Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!