Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 12.7.2013 16:52:14
|
|
|
|
Anoniman
|
jelena, jesi li isla na neki sajt da napravis tiker, npr. lilypie?
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 12.7.2013 17:05:34
|
|
|
|
jelenazvezda
|
i pojma nemam sta sam uradila :)
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 12.7.2013 17:06:43
|
|
|
|
mati
|
Radi, uradila si
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 12.7.2013 17:08:30
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hahhahahaah e pojma nemam kliknula sma gde sam god stigla,a jesu mi tacni podatci,ja nista ne vidim :)
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 24.7.2013 21:41:06
|
|
|
|
Ženče
|
Da probam i ja jesam li ubacila :)
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 24.7.2013 23:15:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ženče Da probam i ja jesam li ubacila :) jesi :)
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 25.7.2013 13:54:24
|
|
|
|
Anoniman
|
jesam li:-)
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 25.7.2013 14:05:56
|
|
|
|
Trcosava
|
Nisi
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 19.8.2013 11:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Kad odem na Moja ringeraja i moj profil-uredjivanje profila, nigde ne vidim DODATNI OPIS, pa kako vec gubim strpljenje, molim za pomoc. P.S. sve sam ostalo uradila, samo ne vidim gde trebam da prekopiram link za ticker!
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 19.8.2013 12:10:09
|
|
|
|
New Mom
|
Klikneš na Moja ringeraja > Podešavanja (tu u redu imaš prvo Moja ringeraja, Privatne poruke i prijatelji, Dnevnik, Forumu, Albumi, Podešavanja - e ta Podešavanja klinkeš) > i onda u redu ispod klikneš na Forumi (tu imaš deo gde piše Ticker, tu prekopiraš kod). Valjda sam koliko toliko razumljiva.
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 19.8.2013 15:41:12
|
|
|
|
Anoniman
|
NM gracias...uspela sada iz prve i to dva ticker-a!
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 12.11.2013 14:01:26
|
|
|
|
serpica
|
Ja uspela da ubacim tikereeee napredujem polako...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 12.11.2013 18:36:33
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja uspela da ubacim tikereeee napredujem polako... Bravo, Šerpice!
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 12.11.2013 18:41:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze li neko od administratora da mi ubaci tickere? ja sam preko tel pa ne mogu
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 14.12.2013 21:38:01
|
|
|
|
Lorena Lee
|
Devo jke hvala vam na dobrodoslici
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 2.1.2014 18:04:09
|
|
|
|
moja ciklama
|
Devojke, pomagajte..stao mozak Kako da ticker postavim na desktop?
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 2.1.2014 19:13:57
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Devojke, pomagajte..stao mozak Kako da ticker postavim na desktop? Ideš na KLIK,odabereš opciju( dj rođendan,godišnjica braka i sl)sljediš upustva i na kraju dobiješ kod (u donjoj zagradi)koji kopiraš. Odeš na MOJA RINGERAJA i pod FORUMI imaš opciju ticker gdje desnim klikom ideš PASTE tog koda i na kraju te stranice SAČUVAJ PROMENE i to je to.
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 2.1.2014 19:48:29
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Devojke, pomagajte..stao mozak Kako da ticker postavim na desktop?
< Poruku je uredio moja ciklama -- 2.1.2014 19:49:13 >
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 2.1.2014 20:28:24
|
|
|
|
New Mom
|
Napraviš ticker klasično, npr. na Lilypie, i onda dole u opcijama imaš Desktop Widgets. Tu biraš naspram svog operativnog sistema, npr. moj je Vista. Kod Viste imaš te gedžete sa strane desktopa, tipa sat, slike itd (ne znam šta imaš), i tu dodaješ kod koji si dobila. U svakom slučaju, na lilypie ispod dobijenog koda imaš objašnjenje kako se taj kod i gde ubacuje na komp.
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 8.1.2014 11:34:53
|
|
|
|
moja ciklama
|
IZVORNA PORUKA: moja ciklama Devojke, pomagajte..stao mozak Kako da ticker postavim na desktop? Hvala za Lilypie, ali kako ticker odavde KLIK
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 13.1.2014 21:59:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Ciklamice, sad sam baš pisala u drugoj temi pa da i tebi iskopiram: Ticker ubacuješ tako što klikneš gore na Moja ringeraja pa kad ti se otvori tvoja stranica staneš mišem na Forumi (u plavkastom polju piše Moja ringeraja pa strelica, u produžetku ćeš naći Forumi) znači ne klikćeš već samo staneš mišem i otvoriće ti se polja ispod i onda klikneš na Podešavanja, tu ćeš već videti gde treba da uneseš kod za ticker.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 15.1.2014 8:49:21
|
|
|
|
nata11
|
Da probam moj ticker
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 15.1.2014 8:50:49
|
|
|
|
nata11
|
Nema A jel mogu u isto vreme da imam i potpis i ticker_
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 15.1.2014 8:59:25
|
|
|
|
lesica
|
Nato, ja ti vidim i ticer i potpis
|
|
RE: Kako se ubaci Ticker? 17.1.2014 11:15:03
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Nato, ja ti vidim i ticer i potpis a zasto ga ja nevidim_ Jaooo opet sam nesto smuvala u podesavanjima
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?