Malecka074 -> RE: Znaci trudnoće (23.11.2010 15:44:44)
|
Bila sam kod ginekologa. Probala u dom zdravlja...moj navodni doktor (preko neta izabrala, jos nisam potpisala ugovor) radi poslepodne, a ne moze niko da me primi...Nakon pola sata cekanja, da me neko pogleda...pita me neka sestra sta je u pitanju...ja kazem, a ona meni: Idite kod lekara opste prakse... Ja odem tamo, a tamo tek katastrofa...cini mi se milion ljudi ceka...A meni i muka dosla neka...I na kraju odem privatno. Evo mog rezult. -UZ.Uterus u AVF-u, dim. 5.3x4,1 x, kavum prazan, E 10mm. Desni jajnik dim 3, 1mmx2,2mm. Levi jajnik dim. 2,2x1,6 uredneehostrukture. Duglas mala kolicina slobodne tecnosti. I uzela mi je briseve na Mycoplasmu i ureaplasmu i bris na Hlamidiju. I da...Papa. Ona je predlagala papai hlamidiju, a ja sam htela jos i Myco. i ureaplasmu. U cetvrtak ce biti rezultati, pa cemo videti. A sad mi je preporucila uvin caj, caj od brusnice i sto vise tecnosti da pijem jer je dijagnostikovala cystitis prema opisu mojih simptoma koje imam. I propisala mi Palitrex kapsule 4x1, 8 dana. Eto tako drage moje...[img]http://www4.slikomat.com/10/1123/jay-th-thw.png[/img] Ali, 'ajde barem nemam cistu na levom jajniku koja je bila prosli put. Ljubim vas!
|
|
|
|