jelena038 -> RE: Znaci trudnoće (18.10.2010 13:40:01)
|
IZVORNA PORUKA: sonyasha Ako ti je za utehu, ima nas još koji smo ovih dana u totalnom ludilu i tripovima.[sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] [sm=smiley29.gif] Ja sam juče radila test i pokazao jednu crticu, ali to me ne sprečava da nastavim sa teškom paranojom, sve kao radila sam prerano.[sm=smiley13.gif] Pritom me mnogo bole grudi - ne prestaju i imam 37,1 već 15 dana...svi znaci su tu a test negativan, stvarno ću da poludim....[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] povisena temperatura ne znaci nista, jer je od ovulacije stalno povisena, posebno ta koja je merena preko dana. bazalna se meri samo ujutru, svaki dan ciklusa, da bi mogla da bude neki pokazatelj. i tek dan pred menzis padne, tako da, ako hocete da merite temp. morate to da radite jako ozbiljno i redovno, u suprotnom nema blage veze sa simptomima. imate puno o tome po forumu, i od srca svakoj zeni savetujem da bar tri ciklusa isprati svoju temperaturu, stvarno se mnogo nauci o svom telu. ja sam je merila vise od pola godine i sad tacno znam koje ziganje znaci sta, kakva sluz je u kom delu ciklusa i sve ostalo. mnogo je bolje upoznavati svoje telo par meseci, nego pitati druge o vlastitim simptomima, jer je svacije telo drugacije i simptomi kod razlicitih ljudi znace razlicite stvari.
|
|
|
|