Natalie018 -> RE: Znaci trudnoće (26.4.2010 16:58:29)
|
Pozdrav svima! Evo i mene! Borim se sa samom sobom svaki dan, da izdrzim da jos ne uradim test. [sm=zmeden2.gif] Kasni mi jedan dan, i svesna sam da je to ipak rano za kucni test, jer se i nisu pokazali bas toliko pouzdani, pogotovo ako se urade pre 18-20. dana od moguceg zaceca. Ovog meseca mi je ovulacija pracena UZ sondom, tako da sam sigurna kad je bio potencijalni dan D. Inace su mi ciklusi uvek tacno na 28 dana. Ono sto mi je cudno je sto su ovog meseca pocele grudi da me bole i da se uvecavaju vec nakon dva dana od dana ovulacije. [sm=zmeden.gif] Zatim se ubrzo javila povisena temperatura 37.1-37.3, koju imam svaki dan, pa i danas. Pre 3-4 dana sam imala blaze probadajuce bolove bas u predelu materice (nekoliko puta u toku 3 dana). Sve vreme se preispitujem da li je to sto osecam i primecujem umisljeno.. Danas su pocele bradavice da me peckaju i osecam blagi pritisak u ledjima.. Znam da je najjednostavnije da odem i uradim hcg iz krvi, ali mi je glupo pred mm da vec dizem frku.. Pogotovo sto sam odmah nakon ovulacije pocela da uzimam utrogestan (po preporuci mog ginekologa, kako bi se na taj nacin, ako je doslo do zaceca, potpomogla implantacija). Sad sam totalno sludjena jer vise ne znam da li je ovo sto osecam pms, ili su prvi znaci trudnoce, ili me to utrogestan zavarava. Da li je neka od vas imala slicnu situaciju.. da uzimala utrogestan jos pre nego da je saznala da je u drugom stanju, i da li je imala produzen ciklus od utrogestana?
|
|
|
|