Anoniman -> RE: Znaci trudnoće (2.9.2009 10:47:55)
|
IZVORNA PORUKA: Katjica Meni su izgleda malo porasle gledajuci od zadnje M, ali me ne bole. Ja nekako mislim da svi oni skolski simptomi trudnoce pocinju tek po kasnjenju M, ali nema veze, tesi ti mene Lenka i ulivaj mi nadu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ja sam verovala da simptoma nema pre drugog meseca, treceg..>Vec sam negde napisala: ja sam deset dana nakon zaceca sto je bilo nekih 6,7 dana pred termin za M imala neverovatne simptome ali to je sve individualno. To sto su me bolele grudi nisam uzimala za simptom jer mene grudi i u PMS bole... Nego, neka tezina tela, potreba za hranom a onda kad pojedem nesto vracala mi se hrana- osecaj kao da je ostajala u grlu... I sve sto pojedem ne prija...ili tesko mi padne. Ali...svih meseci pre toga dok sam kupovala testove i nadale se nije bilo nista. Taj mesec oko svadbe i putovanja na more kada nisam o tome mislila...tad je bilo. Pri tom imam 4 primera iz okoline ukljucujuci moj da POZA IMA UTICAJA. On na tebi - only way! Nisam verovala dok nisam probala...Jednom je bilo dovoljno.
|
|
|
|