Anoniman
|
Uspela da kopiram : KONACNO ! Mene dugo nije bilo, mada sam se na kratko samo i ukljucivala u julu, cini mi se! Posle dve godine, konacno sam je ugledala! Nismo mogli da verujemo i jos uvek smo u soku! Inace htela sam da podelim iskustvo sa ostalima, jer znam kako su dragoceni meni bili saveti i simptomi ostalih. Simptome ''trudnoce'' sam imala svakoga meseca, da bi se na kraju ispostavilo da je bio pms. Prvi mesec da nisam imala nikakav simptom, cak se ni grudima nista nije desavalo, posle 7 dana kasnjenja, uradim test, sve po propisu prva jutarnja, i on NEGATIVAN. Zakljucim da imama hormonski poremecaj i da idem sledece nedelje kod Dr-a. Sinoc mi dune da odem do dezurne apoteke, uradim test i pojavi se malo svetlija, ali ipak DRUGA crtica! Joooj, kako smo plakali... Po kalendaru je to vec 7.nedelja , jedva cekam da odem na UZ. Inace, ne mogu reci da smo konstantno pokusavali u ovom periodu, ali nismo ni pazili. Prosli mesec sam bila na folikulometriji i osim sto mi je sve ok, saznala sam da ovulaciju imam 19. a ne 14.dan. Imali ciljane odnose i nista. Mada sto moj doca kaze , dosta toga je u glavi. On nam rekao: ''Sa vama je sve ok, zena ne moze svakog meseca da ostane trudna, samo 3-4 puta godinje, tako da ja sada idem na odmor, dajte sebi fore i naredna 2 meseca, pa dodjite da krenemo sa analizom hormona itd'' Inace, ono sa specijalnom hranom mi je mnogo izrazenije nego sada u pms-u. Mislila sam da cu povracati od prvog dana, jer taj problem imam maltene i kada imam kijavicu, ali sada je potpuno drugacije. Imam samo lude vrtoglavice, kao na brodu , blago povisenu temperaturu i povremeno probadanje, kao kad treba da dobijes. E da, a sto se grudi tice, nisu mi u pms-u cvste, nego skroz mekane, a pocele su da se uvecavaju tek kada je zakasnila par dana.
|