|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
8.7.2009 16:40:59   
vilenica
caooo svima...molim pomozite mi pokusavam da ostanem trudna vec 4 god..nikako mi ne polazi za rukom..medjutim,evo sada mi kasni nekih 5-6 dana,povremeno imam bolove kao da cu svakog casa dobiti...a onda nista,povremeno takodje imam mucninu i nesvesticu..testove sam radila vec tri puta i svaki je pokazao isto-negativno stvarno ne znam vise ne ide mi se jos uvek kod lekara da se ponovo milioniti put ne bih razocarala..poz svima i hvala unapreduser posted image

(odgovor članu Rina)
Direktna veza do poruke: 276
8.7.2009 16:42:42   
NadaR
 A da uradis betu? Nase djevojke ju rade .
Inace, dobro nam dosla! 

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu vilenica)
Direktna veza do poruke: 277
8.7.2009 16:43:34   
NadaR
 Imas temicu CEKAMO DVE CRTICE... tu ces sve saznatiuser posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 278
9.7.2009 11:04:04   
tixy1
Ja stalno pokusavam da dokucim da li sam trudna. Jesam uradila test 10-og dana nakon odnosa (Tasha mi jerkla da je to samo bacanje para) i bio je negativan. Jel to onda sigurno? Da ipak cekam da vidim hoce li mi doci user posted image ? Jer, ja se jos uvek nadam!!!

Negde sam na forumu procitala, i jako mi se svidela parola TRUDNA SAM DOK SE NE DOKAZE SUPROTNO!!!

ps. nemam nikakve simptome, tek treba da dobijem, ali ja se nadam!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 279
9.7.2009 11:14:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tixy1

Ja stalno pokusavam da dokucim da li sam trudna. Jesam uradila test 10-og dana nakon odnosa (Tasha mi jerkla da je to samo bacanje para) i bio je negativan.

Zaklela bih se da sam malo drugačije napisala, a ne mogu da nađem taj post. Gde je?

(odgovor članu tixy1)
  Direktna veza do poruke: 280
9.7.2009 11:24:11   
Anoniman
Evo ga, marat je pitala, a ja rekla sledeće:

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Test... ne vredi da sada radiš. Bolje daj beskućniku pare. user posted image Bar 10 dana nakon odnose treba da sačekaš, a koliko god to surovo zvučalo, tvoj muški je u pravu, najbolje bi bilo da sačekaš da ti kasni.

Dakle nisam rekla da je test 10-og dana nakon odnosa bacanje para, nego da bar toliko treba da se sačeka. A najbolje bi bilo da ti kasni.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 281
9.7.2009 16:00:41   
cicko
Poslednja 3-4 meseca otkad radimo na bebi svaki put mi je meca kasnila barem 3 dana, s tim sto sam imala sve moguce simptome trudnoce (cak i one koje sad kad sam zaista trudna nemam). A ovog puta mi je kasnila i bila sam ubedjena da cu dobiti, kad ono nakon 5 dana kasnjenja eto dve crtice. A bilo je kao da sam u najnormalnijem PMSu! Tako, nema tu nekih narocitih razlika na samom pocetku, uradis test i znas na cemu si!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 282
9.7.2009 16:02:48   
cicko
A da, jos nesto;kad sam prosli put (pre spontanog) ostala trudna radila sam test 7-8 dana od moguceg zaceca i bio je pozitivan, sto ne mora da znaci, sve zavisi od nivoa HCGa. Samo napred, desice se!!! 

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 283
9.7.2009 16:05:15   
tixy1
To se i ja nadam, da nivo hcg-a nije bio dovoljan, pa da jos ima nade ovaj mesec za mene

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 284
9.7.2009 16:05:22   
Verus
cicko cestitam!!! javi se na spisak RR trudnica
ako zelis da te Tasha doda na listu!!!

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 285
9.7.2009 16:06:19   
tixy1
To se i ja nadam, da nivo hcg-a noje bio dovoljan, da ima jos nade za mene ovaj mesec

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 286
9.7.2009 22:32:50   
tixy1
Znam,Tasha, da treba da sacekam da vidim da li mi kasni, ali kako, kad ne mogu da docekam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 287
9.7.2009 22:40:15   
cicko
Tixy1, najsigurnije je da sacekas da ti kasni 2- 3 dana i tek onda uradis test. U to vreme vec postoji dovoljan nivo hormona da bi, ukoliko si trudna, test pokazao dve crtice cak i ako ga ne radis sa prvim jutarnji urinom.

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 288
9.7.2009 22:45:51   
tixy1
Kao sto se vidi na mom stikeru kod imena (zaboravila sam kako se zove ta tabelica), jos 5 dana do neocekivane user posted image , pa cemo videti... drste fige, bas mi treba!

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 289
9.7.2009 22:58:03   
cicko
Drzimo!!!!user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 290
10.7.2009 20:52:42   
tixy1
Cure, uradicu ujutru test.Veceras me tako otkidalo dole,mada i cudno se osecam ovih dana. Nije mi muka,ali nije mi ni super.Cudno.
Sutra uradim,pa znam na cemu sam, ili user posted image ili jos jedan trudnicki placebo user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 291
10.7.2009 20:59:42   
nina83
Srecnoooouser posted image user posted image user posted image
Da ugledas user posted image  ili user posted image  user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 292
10.7.2009 21:02:41   
tixy1
Kao sto sam pomenula jos pre, radila sam test vec 10-ti dan nakon odnosa, i bio je negativan, ali posto se ja jos uvek nadam, uradicu i sutra i to bi bilo to za ovaj mesec.

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 293
10.7.2009 23:03:09   
cicko
user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 294
10.7.2009 23:23:44   
leptir
Tako bih voljela da mogu dati neki znak trudnoće ali eto možda će ovaj moj smeđi iscjedak donijeti user posted image

(odgovor članu cicko)
Direktna veza do poruke: 295
11.7.2009 2:25:16   
Kiki BG

Cure, uradicu ujutru test.Veceras me tako otkidalo dole,mada i cudno se osecam ovih dana. Nije mi muka,ali nije mi ni super.Cudno.
Sutra uradim,pa znam na cemu sam, ili user posted image ili jos jedan trudnicki placebo user posted image

SRECNO DRAGA! Drzim palceve!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 296
11.7.2009 6:21:53   
tixy1
Negativan!!! user posted image user posted image user posted image
Definitivno nista od user posted image

(odgovor članu Kiki BG)
Direktna veza do poruke: 297
11.7.2009 9:07:37   
guppy RR
Ne tuguj tixy, mi smo još tu da navijamo za tebe user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 298
11.7.2009 10:08:34   
magnetic

Potpuno te razumem,ali kao sto si i sama rekla glavu gore i mozda  vec sledeci mesec ugladasuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 299
11.7.2009 12:54:42   
Kiki BG

Polako,mozda si previse rano uradila.. Pricekaj jos malo bar da vidis da li ti kasni... Ja sam uradila test i sutradan dobila a bila sam skoro sigurna... Ako nisi sada bices sledeci mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here