Jeca* -> RE: Opadanje kose (18.1.2010 8:07:13)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Zamolila me prijateljica da pitam da li neko možda ima sličan problem. Pre 4 meseca je po drugi put postala mama. Doji devojčicu od početka bez problema. Medjutim u poslednje vreme je počela mnogo da joj opada kosa. Inače ima dugu ravnu kosu. Vidim da se baš brine. Kaže da nije postalo normalno koliko joj kose opadne naročito tokom i posle pranja. Ona nešto umislila da nije zbog dojenja [sm=zmeden.gif] Izvinjavam se ako slučajno tema postoji ili treba da bude na nekom drugom mestu. IZVORNA PORUKA: AtenA ja sam imala taj problem,inace imam jako gustu kosu,toliko mi je opadala da sam imala zaliske do pola glave ,kosa mi se nenormalno proredila.ali je posle par meseci prestala da opada i sve se polako vratilo u normalu.Sada me je opet strah da mi se to ne desi! IZVORNA PORUKA: Verus RR Nekim zenama se to desi, a neke nemaju problema...moja drugarica je imala, sa oba deteta, ali evo, drugo dete je sada 15 meseci staro, ne doji ga vise, i kosa joj se polako vraca na staro.....meni recimo, u trudnoci jedva da opada, i inace je gusta, ali mama mi je vec pominjala da ce se to verovatno desiti. Mislim da ima veze sa hormonima, a ne sa dojenjem, ishranom i sl. Mozda gresim..... Mod, reci joj da se desava velikoj vecini zena, da ce se vratiti na staro, ali verujem da pakovanja od cickovog ulja, ad kapi i maslinovog ulja ne mogu da skode.... IZVORNA PORUKA: Modessty Hvala vam!! Sad ću da je zovem da joj kažem. Vidim da je baš uplašena. Kaže da nije imala takve probleme sa prvom ćerkom. IZVORNA PORUKA: marince Meni je posle porodjaja pocela jako da opada kosa,mada sam ja dojila samo 2 meseca IZVORNA PORUKA: AtenA IZVORNA PORUKA: Verus RR Mod, reci joj da se desava velikoj vecini zena, da ce se vratiti na staro, ali verujem da pakovanja od cickovog ulja, ad kapi i maslinovog ulja ne mogu da skode.... potpuno se slazem sa verus,neka pokusa sa tim! i neka se raspita po apotekam sta bi jos smela,one "nutrival" kapsule su dobre ali ne znam da li doilje smeju da koriste
|
|
|
|