Verus -> RE: Bebin doručak (18.5.2011 19:05:25)
|
Nadam se...pise da je bez nus proizvoda, da je od cureceg mesa-kostaju koliko i pola kile mesa, pa valjda su onda ok. Pitala sam pedijatra za te i rekla je da i ona daje te nove koje su izasle jer su bez nitrata i nitrita. Inace, kaze, redovne ne preporucuje. Ove "obicne" kostaju 4x manje....Pa sad ako je po ceni trebalo bi da su kvalitetne.... IZVORNA PORUKA: Diabla Ni ja ne dajem nista od toga. Uglavnom, ili je nesto os Lino proizvoda, jaje sa domacim sirom(izmuckam ga, dodam u to sir, pa malo sipam kiselog mlijeka i sredine hleba,), hleb i maldi kajmak, hleb i mladi sir, proju sa jogurtom, maslaca i hleda. Tako slicno i za veceru. Verus, sigurno su te virsle drugacije nego ove nase. Citala sam clanak, da je meso od kojeg se prave virsle, staro 30 god. To su kao bile neke ratne rezerve. Mada ni mm i ja ne jedemo nista od toga, niti pastete. Samo pileca i cureca prsa, cisto meso, tipa prsut i pecenica. Mi smo siroljupci vise. IZVORNA PORUKA: gagana83 Joj Verus, ja nikako ne bih detetu davala virsle i slicne mesne preradjevine. Ja za to nisam nikako. Mozda preterujem ali eto. Dr. caka, dobrodosla na forum.Procesljaj malo ovu temu, mozda dobijes neku ideju.Ili gvirni u temu o ishrani deteta od 9 do 12 meseci[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|