Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.12.2019 20:43:00
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kasno vidim za strudlu, danas sam pravila. Recept mi deluje bas super, pravicu ovih dana...
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 29.12.2019 17:53:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Da li postoji neka slatka pavlaka posna? Ja juce gledala u Tempu, i ove biljne koje sam nasla u sebi ipak imaju mlecne proteine.
|
|
RE: Postovi i posna jela 31.10.2023 17:07:03
|
|
|
|
flamingos
|
Posna pogača,mekana kao pamuk.Kuckam recept ukoliko je neko zainteresovan.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:08:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Da li postoji neka slatka pavlaka posna? Ja juce gledala u Tempu, i ove biljne koje sam nasla u sebi ipak imaju mlecne proteine. Postoje,jeste da je odavno,mozda ce nekome znaciti. Ja uzimam u DM-Kokosova npr je odlcina.Neosetan ukus,a daje lepu strukturu.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:11:28
|
|
|
|
flamingos
|
Reče sveštenik da ne postoji posna pavlaka,a sećam se da i na forumu pisaše da nema posne pavlake.Tako da,kad postim ne koristim pavlaku.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:15:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ako je pavlaka biljnog porekla,bez dodataka,posna je. Ako cemo po crkvenom,zna se kako se posti. Postujuci smernice-ako je na vodi,na vodi. Ako je na hlebu,na hlebu. Parafraziram,razumes poentu.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:19:00
|
|
|
|
flamingos
|
Samo kažem šta sam čula i o čemu se na forumu vodila polemika.Sad,svako radi po svom.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:21:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Naravno, generalno, svako ima svog svestenika sa kojim diskutuje i pita sta ga zanima. Nas je mlad,divan jedan covek. Naparvio je posebnu malu zajednicu,gde ljudi dolaze na liturgije,druze se...
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:27:14
|
|
|
|
flamingos
|
Naš sveštenik je srednjih godina i ovih dana,pred slavu treba da dođe da osvešta vodu.Tako da se raspitam za sve što me zanima.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:32:08
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja sam nasem svestenika upoznala na poslu. Neposredan u civilu i kroz pricu shvatim da je svesteno lice. Divan jedan covek.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:36:16
|
|
|
|
flamingos
|
Naš sveštenik se zove isto kao i mm.Fin čovek.I stan nam je on osveštao pre nego da se uselimo.
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:42:12
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni je to u planu. Ne pripadamo njegovoj parohiji po teritoriji,pa moram da vidim sa svestenikom,da li je moguce. Odlazak u crkvu,nam naravno,niko ne moze zabraniti,a vec ovo ostalo...
|
|
|
|
RE: Postovi i posna jela 1.11.2023 10:44:57
|
|
|
|
flamingos
|
Misluš da osvešta stan(kuću-šta već imaš)?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pšenični griz sa voćemRingerajin kuvar: little_one
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.