|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Embargo kocke
15.2.2010 12:58:44   
buhla


user posted image
Potrebni sastojci:
1 kasika cimeta
1 kesiva vanilin secera
1 kesica praska za pecivo
1 casa iseckanih oraha
1/2 case ulja
2 case brasna
1 casa vode
1 casa secera
1 kasika kakaoa
3 kasike pekmeza
*casa- od jogurta, kiselog mleka

Priprema jela:
Sve navedene sastojke dobri izmutiti u vecem sudu, pa sipati u podmazan i pobrasnjen pleh i ispeci na umerenoj temperaturi.

Kolac po zelji mozete preliti glazurom od cokolade.

Prijatno

< Poruku je uredio buhla -- 15.2.2010 12:59:25 >


_____________________________

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Embargo kocke
26.2.2010 7:24:27   
minavb
Vrlo dobro se secam ovog kolaca. Devedesetih sam ga stalno pravila i bas sam htela da trazim mami recept. Mi smo ga zvali antiinflacioni ratni kolac.user posted image

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here