dunja RR -> RE: Knjigice, bajkice, basnice (7.2.2020 21:18:33)
|
Dexy co je pre 2 dana izbacio Egmontovu Diznijevu plavu kolekciju, koja se ranije prodavala na kioscima, jednom nedeljno nova knjiga. To su sve klasici, i iskreno, u poređenju sa ostalim izdanjima, najbolje su napisani i ilustrovani, po meni. Mi ih dan danas najčešće čitamo, iako imamo puno knjiga pored ove edicije. Sava iako odlično čita, i čita sam svašta u toku dana, i dalje traži onu pre spavanja (po njegovom izboru uvek) da mu isključivo ja pročitam, i to mi je drago, jer to je i dalje "naše" vreme. Pre par godina sam mu kupila većinu knjiga iz ove edicije (kada je drugi put izašla), zapravo, kupila sam tada sve osim "ženskih". I sada, kada se M rodila, sam se smorila što ne uzeh tada sve, a od onda kada kupovah Savi, ova edicija se nije pojavila opet, sve do sada. I kupih juče online svih preostalih 10 ženskih, čekam da mi stignu :) Čak sam uzela i Zaleđeno kraljevstvo 1 i 2 [sm=smiley36.gif], drugi deo je potpuno nova i nije ranije bila u ediciji. Dok ne krenemo sa njima, imamo neke knižice sa tvrdim koricama, ali moram videti da joj još po neku nabavim. Za sada samo ponekada uzme i vrti, nije pratila nešto preterano kada sam joj pokazivala pojmove i slike, ali čini mi se da je svakim danom više zanima, pa ću početi da sedim sa njom više, i pokazujem.
|
|
|
|