Queen Lady -> RE: Mašina za sušenje veša (20.10.2021 6:31:14)
|
IZVORNA PORUKA: Maramara80 Da li ste zadovoljni masinom za susenje? Planiram da kupim masinu za susenje pa se dvoumim izmedju Candy i Beko, ove jeftinije do 40000 Ja sam prosle godine kupila Candy - Ovaj model - Ja sam prezadovoljna kako radi. Kupili smo je na crni petak, bila je skoro 40000. Na prolece i leto sam susila samo peskire, i par puta kada mi je trebalo nesto, a nije moglo da se osusi preko noci. Ima nekih 15 programa, ali ako instaliras aplikaciju na telefonu ima dosta dodatnih programa (antialergijski, za bebe, za ves, za jakne....). Meni je masina za pranje 7kg, za susenje mi je 8, pa uvek mogu da stavim sav ves da se susi, ne moram da odvajam. Stvari vise ne peglam, cim mi zavrsi sa susenjem, odmah izvadim stvari i pravo na steklicu. Desilo mi se doduse par puta da nisam izvadila odmah stvari, pa su se majice od stajanja u masini izguzvale, ali su cak i tad za peglanje mnogo lakse nego kada ih susim napolju. Bukvalno samo predjem peglom preko majice, ne moram da trljam po pola sata. Za kosulje i stolnjake mi je spas sto se tice peglanja, operem ih, ubacim u susilicu, podesim na program za lako peglanje ili na program gde mi ostanu vlazne i ispeglam za cas. Ja sam prezadovoljna,
|
|
|
|