Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:43:34
|
|
|
|
bubulence
|
Zene da li neko ima iskustvo sa masinom sa susenje i pranje vesa? 2u1?
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:47:15
|
|
|
|
vocicana
|
Bubu, lose su te kombinacije, ja imam odvojene, nasa je Candz i ya susenje i ya pranje, odlicne!
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:49:31
|
|
|
|
bubulence
|
I ja sam negde cula da nisu bas sjajne zajedno ali ne secam se zbog cega... Mi jedva da imamo mesta za jednu , ne znam gde bih stavila jos jednu masinu ako bih uzela odvojeno
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:52:32
|
|
|
|
vocicana
|
ubu, zato sto pranje odradi super, a susenje ne, jer sama odvojena masina je snaznija jer je samo za tu namenu. Ne bacaj novac.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:53:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja bih volela kad bi neko rekao zašto su lose kombinovane. Nasa je kombinovana i skroz je ok. Jedino sto muz kaze da misli da je počela da truli jedna strana, al to nije jos potvrđeno i moze da se desi i sa masinama koje nisu kombinovane. Savršeno suši ves kada ga stavim onoliko koliko je i predvidjeno.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 10.1.2019 13:54:12 >
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:54:15
|
|
|
|
pari
|
Ja sam je imala godinama candy 2 u 1 i bila mi je dobra! Susila sam peskire, bebi stvari. Jedino sto meni to susenje uvek skupi malo stvari...budu mekane ali za nijansu manje
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:55:49
|
|
|
|
vocicana
|
Svaki droher skuplja garderou zza koju nijansu. Ivana, opet kazem, moja svekrva je ima i ni za sta nije. takodje Candy i nije suv ves mora da se dosusi, strasno je poguzvan.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:56:52
|
|
|
|
pari
|
Ne sme da se stavi mnogo vesa, meni bude skroz suv
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 13:58:34
|
|
|
|
vocicana
|
E pa druga je prica ako ne ide ful ves iz masine za pranje, mm ukljucuje cesto i senzorsko susenje, tako da se ne pokupi, ali je stvarno zakon stvar.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:00:26
|
|
|
|
Rosita
|
Ja se evo mucim bez nje. Sve zato sto nemamo gde 2, a nikako da stisnemo i kupimo 2 u 1. Mnogo vise je onih koji kazu da su lose 2 u 1.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:00:54
|
|
|
|
bubulence
|
Rosita bas tu sam i ja danas gledala. Moram jos da vidim sa muzem sta kaze...Ivana, pa zasto ne vices da ti imas kombinovanu? Koja ke tvoja? Hvala zene
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:08:29
|
|
|
|
Rosita
|
Bubi, ako jos nesto saznas za ovu, pisi. Ne znam detalje. Da li mora da se odvadi ves pa susi npr. iz dva dela? Da li moze sve odjednom?
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:10:05
|
|
|
|
nata11
|
Bubi ja sam imala Gorenje 2u1. Jedva sam cekala da je se otarasim. Nikada ne bih vise uzimala kombinovanu. Super opere, susenje nikako ne ide. Pa trepce, cvrci, ma ludela sam. Dezurala pored nje. A isto mislila da su to samo price kako su 2z1 lose. Pisala sam na prethodnim stranama pa prelistaj.
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:16:48
|
|
|
|
jance
|
Vidi ovako. Akonto 2 u 1 masine. Sve je bolje nego nikakva. Ja sam imala neku polovnu Privileg nemacku. Dve godine je uzgurala. Morala sam da drzim kantar pored masine jer je prala 5 a susila 3kg pa sam ja onda i prala 3kg. Nije bilo lose. 4.5 sata od prljavog suvog do cistog suvog. Ok je susila. Sad imam odvojene i jeste super ali i dalje kad bih morala da biram kombinovanu ili samo ves masinu bez susare biram kombinovanu.I ovako nam je sva bela tehnika napravljena tako da se kvari posle 5 godina bez nekog veceg izuzetka. Pa ti sad i te price kako je bolje ili losije vise ne piju vodu....
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:29:23
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Ja bih volela kad bi neko rekao zašto su lose kombinovane. Nasa je kombinovana i skroz je ok. Jedino sto muz kaze da misli da je počela da truli jedna strana, al to nije jos potvrđeno i moze da se desi i sa masinama koje nisu kombinovane. Savršeno suši ves kada ga stavim onoliko koliko je i predvidjeno. Tako rekose nama losa je kombinacija frizider i zamrzivac, pa evo sluzi nas 10 godina.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:36:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa da, Sanjice, nista to ne mora da znaci. Moja je Candy, imam je dve ipo godine. Pere 9kg vesa, a susi 6 kg. Kada susim ves ne punim masinu punu (9kg) nego stavim otprilike manje vesa. Ukljucim pranje i sušenje i namestim da to sve odradi nocu. Ujutru sve sto sam stavila je suvo. Ja stvarno nemam nikakvih losih pritužbi. Istina, nije mi svako pranje i sušenje, leti je retko ukljucujem na susenje. Rosita, ta tvoja moze da pere maksimum 8 kg vesa, a da susi 5kg. Mislim da sve kombinovane rade po tom principu, ne mogu da osuse punu masinu. Jedina varijanta je da stavljas manje vesa ili kad zavrsi pranje izvadis deo.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 10.1.2019 14:39:53 >
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:39:19
|
|
|
|
bubulence
|
Ivana, ne bude ti izguzvan ves?
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 10.1.2019 14:41:01
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ivana, ne bude ti izguzvan ves? Nocas pranje na 60 stepeni i sušenje, slikacu ti ujutru ves Nesto bude izguzvano, nesto ne.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.1.2019 17:31:25
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Bubi, svi kazu lose su. Mi smo pred kupovinom jedne takve. Nemamo gde 2, pa nek je i losija, dzaba. U pitanju je https://www.tehnomanija.rs/bela-tehnika/masine-za-pranje-i-susenje-vesa/candy-masina-za-pranje-i-susenje-vesa-gvsw-45-485-twhc-s.html (desktop sam). 3 osobe mi preporucile. Danas poručili ovu. Nadam se da gledate onu e- ponudu u upoređujete. Našli za 53000, u tehnomaniji je snižena skuplja 10 h. Mužu sam izvocala da se vlaga u kući pojavila od sušenja veša, što je tačno. Skuplja sad pita no tepsija. Ali bitno da smo poručili!
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.1.2019 17:52:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Rosi, bas me raduje sto ste konacno narucili. :)
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.1.2019 18:03:50
|
|
|
|
bubulence
|
Rosita taman da je isprobas i javis mi kakva je. Mi se selimo u maju, junu pa cu malo sacekati sa kupovinom da ne moramo da je vucemo. Svakako mi je potrebna tek za sledecu zimu
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 28.1.2019 18:29:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super, Rosi. Javi utiske. I Sanjalica ima Candy kombinovanu, sa njom sam kuckala pre nego sto smo uzeli nasu.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 30.1.2019 13:12:28
|
|
|
|
Rosita
|
Devojke, oprala je lepo, centrifuga jaka, baš je isušila. Sušenje sam jutros naknadno. Ja kao merila 5 kg veša, neprecizno. Posle vidim u tabeli za taj program je 4. Ivana mi žena reče da turim pola bubnja, koje crno merenje 😂. Osušeno super ipak, malko možda pogužvano, mislim nije baš ko opeglano skroz, ali više sam stavila. Meni je ovo ok, prvi utisci dobri.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?