RE: Mašina za sušenje veša (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 11:10:49)

upravo tu cu i ja da uzmem. [sm=bravo.gif] znaci sluzi te jupiiii

emicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 11:15:08)

mi u Doboju imamo i za ves i za sudje gorenje.Sudomasina jos radi kao da je nova,ima joj 9 godina.Jedino sto je ne koristimo stalno.

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 11:16:51)

Ja koja sam pedanterija stavila sam je u kuhuinju. Uopste se ne uklapa jer je tu i dnevna soba. Boli me uvo. Da sam ranije kupila bilo bi pametnije. A sve mislimo precicemo u nas neki stan. Svakako kad predjemo u stan leti na terasu koju cemo da zastaklimo. Sve sam dobro smislila . Samo da se ostvari[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 11:24:31)

Ma bice i masina za sudove. MAda to moram nekako na rate. Smislicu vec nesto. Nego da se prebacim u temu za masinu za sudove hehe il da pitam jel imas za 6 9 ili 12 kompleta? Koju uzeti?

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 11:25:17)

Imam za 12 kompleta[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 11:28:13)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

a vas je 4 mislim nije ti velika? Ja sve nesto volim mini da uzimam a mm sve grande [sm=smiley36.gif] evo da prostis s.re mi non stop sto nisam uzeli veci frizider. A nisam uzela onaj mali [sm=smiley36.gif]

choopa choops -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 22:02:49)

Što se tiče Gorenja...Najjeftiniji - najdostupniji servis, ali se jako često vare. Bar ove moje. Svekrva kaže njoj traje deset godina bez kvara, ali ona ima jednu mašinu u 10 dana, a ja 10 mašoina u jednom danu [sm=jezicek.gif] Šalim se ali svaki dan uključujem mašinu, najmanje jedan put. Gorenje se toliko puta kvarila da smo na kraju odustali od svake dalje opravke i kupili novu. Ista stvar je i sa sušilicom, nju još nismo kupili novu, ali evo već godinu dana širim veš na štriku, jer me mrzi da opet zovem majstora za sušilicu po sedamdeseti put. Pukli smo para za porpavke tih mašina, mogli smo i nove kupit. Što se mene tiče, Gorenje neću kupiti više nikad.

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 23:04:39)

Eto i ti imas loseg iskustva. Bas se cudim kad tako pisete. [sm=zmeden.gif] Meni su ok svi gorenje aparati.

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (4.4.2018 23:05:43)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

a vas je 4 mislim nije ti velika? Ja sve nesto volim mini da uzimam a mm sve grande [sm=smiley36.gif] evo da prostis s.re mi non stop sto nisam uzeli veci frizider. A nisam uzela onaj mali [sm=smiley36.gif]

Ma, gde je velika Ljiso kad uvece bude puna. Uvek napravim gomilu sudova posebno ako i mesim. Odosmo off o sudovima pisemo u temi sušenja[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 6:18:56)

Odluka je pala. Uzimam gorenje. Ima u toj klasi i po toj ceni i indesit i beko. Kazem indesit mi se kvarila odmah prve godine morala sam zvati servisere. Trajala je samo 5 godina. Vise se zale na gorenje za sudomasine nego za susilice.
Nego sinoc mi nudi covek candy od 50 000. Super haj tek racunam ne dao bog da se pokvari. Sa sve displejem kolko do kraja od 9 kg i td i td. Zamalo al to je 20 000 vise no sto sam planirala a to mi skoro pa dodje kao masina za sudove. Tako da ne.

Inace nisam.uzela sinoc u tehnomaniji jer je jeftinija ako porucim preko sajta. Tako da cekam da se otvori korisnicki servis danas da porucim

nata11 -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 8:29:19)

Ljiso vodi racuna ako narucujes preko Tehnomanije uzasan im je kvalitet i sve i svasta podvaljuju kupcima. Skoro je Ministrastvo i Zastita potrosaca objavila zvaicno upozorenje da ako ne koriguju poslovanje podnece prijave preko njih. Ja sam narucila 2 proizvoda: jedan su poslali zalepljen super lepkom a jedan nije radio. Prvi mi zamenili a za drugi trazila nazad novac i rekla nikad vise preko njih. Pregledaj detaljno proizvod, svaki sraf.

vocicana -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 8:31:53)

Ju nisam znala da su katastrofa! Pre par dana sam kupila fixni telefon kod njih, za sada nije lose.

IvanaSK RR -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 8:42:56)

Ja nisam imala lose iskustvo sa narucivanjem iz Tehnomanije. Narucivala sam sokovnik, sporet, frižider, rucni blender, klimu... Mada, poslednji put sam narucila blender pre dve godine. Ne znam kakva je situacija sada.

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 8:52:33)

IZVORNA PORUKA: nata11

Ljiso vodi racuna ako narucujes preko Tehnomanije uzasan im je kvalitet i sve i svasta podvaljuju kupcima. Skoro je Ministrastvo i Zastita potrosaca objavila zvaicno upozorenje da ako ne koriguju poslovanje podnece prijave preko njih. Ja sam narucila 2 proizvoda: jedan su poslali zalepljen super lepkom a jedan nije radio. Prvi mi zamenili a za drugi trazila nazad novac i rekla nikad vise preko njih. Pregledaj detaljno proizvod, svaki sraf.

[sm=smiley5.gif] Rekla mi je ova u kol centru da otpakujem na licu mesta proverim sve i ukljucim da vidim da li radi i tek onda da se potpisem i platim. Tako da cu pustiti mm na njih [sm=smiley36.gif] on je detaljista. On ce videti i ako neki sraf nedostaje

vonavoj -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 9:14:16)

Ju.ja sam bas uvek imala dobro iskustvo[sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 9:48:33)

Ja nisam znala to za Tehnomaniju. Mi smo kupili tv kod njih pre nesto vise od mesec dana. Ok je. Radi. Mada smo ga uzeli na licu mesta. Nisam nikad tehniku porucivala on line.

Sto se masine za susenje tice. Dodje mi da prodam ovu moju za ves i da kupjm kombinovanu. Muka mi je od peglanja. Zimus nisam mnogo peglala. Al sad kako ide lepo vreme moram bas sve da peglam. Vidi se kad je neispeglano. Ako stvarno garderoba iole izadje iz masine ne izguzvana , definitivno bi je kupila. Samo jos da ukombinujem prodaju ove za pranje vesa i kupovinu te kombinovane

Maraj -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 9:51:00)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Ljiso samo za 12 kompleta. Nikako manje. Mislim da ima i za 13 da se kupi. U ivim manjim ne moze nista da stane. Par tanjirica. U ove od 12 stavis i serpu. Poslusaj me neces pogresiti.

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (5.4.2018 9:52:17)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Ja nisam imala lose iskustvo sa narucivanjem iz Tehnomanije. Narucivala sam sokovnik, sporet, frižider, rucni blender, klimu... Mada, poslednji put sam narucila blender pre dve godine. Ne znam kakva je situacija sada.

Takodje. Sve smo preko njih narucivali i nikakvih problema nije bilo.

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (12.4.2018 23:28:37)

Da ovde nastavim.
Ja ni mm ove kosulje ne peglam. Cim zavrsi masina sa susenjem stavim na stolicu. Nema za tim potrebe. A i on obuce preko mantiju. Ne da se ispravi nego bude kao ispeglano.[sm=smiley36.gif]

Aj sad cik Ljiso sad da peglas kad nije guzvavo.[sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sušenje veša (12.4.2018 23:38:10)

[sm=smiley36.gif] hahah jeste stvarno manje je izguzvano nego sa indesit susilicom ali moram priznati Sanjice da sam ipak ostavila sve za peglanje [sm=jezicek.gif] Mrzim peglanje al eto...jace je od mene. Mozda "pokusam" da ne peglam hahah..Evo vrti masina za pranje ujutru taman u 6 ukljucim susilicu i do 8 ce osusiti. Ma sve je super. Ja sam inace do sad peglala i mm dzempere. Da da...A sad ipak sa gorenjem necu. Stvarno je susilica super. Jedino imam zamerku za tehnomaniju sto mi nisu dostavili racun i ugovor na daljinu. To mi sad naknadno salju jer sam ih zvala ne mogu da sredim garanciju zbog toga.

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (12.4.2018 23:42:29)

Ljiso, samo bebece stvari peglaj. Ovo ostalo no no. Nego, sad kad stigne beba sigurno neces imati vremena da peglas sve. Moras malo sa time da olabavis. Ako sam ja olabavila koja sam sve zivo peglala mozes i ti.

Misha i Ljisha -> RE: Mašina za sušenje veša (12.4.2018 23:45:04)

da pa verovatno cu olabaviti zbog bebe i obaveza. Ma sigurno cu. No dobro neka ajd da se pravim da sam prava domacica jos nedelju dana[sm=smiley36.gif]

Nego reci mi koji model si masine za sudje uzela. Ili ajd pisi u temi

Maraj -> RE: Mašina za sušenje veša (13.4.2018 7:59:34)

Ljiso super [sm=bravo.gif] bas ti zavidim
Ja nemam mesta gde da je stavim a bas bi je kupila

gagana83 -> RE: Mašina za sušenje veša (14.4.2018 9:04:25)

Moja Gorenje susilica vec 8-9 godina radi kao sat.
I masina za pranje je Gorenje, ona ima sigurno blizu 15 godina. Kvarila se par puta ali se ne da[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Mašina za sušenje veša (14.4.2018 10:25:43)

Gagana, konacno da neko hvali gorenje.[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>