Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.9.2017 13:39:59
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Čim nabavim mašinu prvo ću ovde kod vas da se raspitam pa ću tek ondak uputstvo da pročitam!!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.9.2017 13:42:37
|
|
|
|
krin 40
|
Ivana šalim se ja malo(po običaju)
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 8:48:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cekam da mi stigne masina za susenje vesa. Bas se radujem. Nema mesta u kupatilo, ali mi cemo je staviti u kuhinji kod prozora. Nije pored ostalih aparata. Mozda nije najsajnije, ali bolje je nego da mi zica stoji u sred dnevne sobe. Visi ves kad neko dodje i sve ostalo.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 8:55:52
|
|
|
|
Duškić
|
Blago tebi Sanjice, sad ce biti puno mirisnog vesa i manje loma
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 9:09:16
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Duskic, toliko vlage ima u stanu i sama znas. Sad ce biti drugacije.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 9:15:45
|
|
|
|
vonavoj
|
Super Sanjice! Ipak ste uzeli? Da te dobro sluzi!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 9:18:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uzeli smo na rate, jer svakako drugacije ne mozemo. I za rate smo se razmisljali. Win win se ovde otvorio i daje 20 posto popusta.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 9:20:34
|
|
|
|
vonavoj
|
Super! Ne znam sta bih bez rata..mi smo sve tako kupili Zivele kartice! Sami sebi dugujemo! (Tj.banci)
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 9:40:13
|
|
|
|
isidora88
|
Sanjice koji model ste uzeli? Ja se razmisljam da li da uzmemo polovnu ili novu na rate, mada mi se ne uzima na rate jer vec imam kredite neke ali kad se drugacije ne moze.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 11:22:30
|
|
|
|
Srecko47E
|
Mi smo uzeli za 100e novu u NS od coveka koji donosi iz Nemacke. Prezadovoljna sam.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 13:21:13
|
|
|
|
minnica
|
Mi imamo Gorenje odvodnu sušaru i ok je. Držimo je u špajzu, koji je u okviru garaže.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 13:38:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Cekam da mi stigne masina za susenje vesa. Bas se radujem. Nema mesta u kupatilo, ali mi cemo je staviti u kuhinji kod prozora. Nije pored ostalih aparata. Mozda nije najsajnije, ali bolje je nego da mi zica stoji u sred dnevne sobe. Visi ves kad neko dodje i sve ostalo. Zavidim ti
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 13:51:05
|
|
|
|
isidora88
|
Srecko od koga ste uzeli? Pisi u pp ako imas kontakt
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 14:08:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
Isidora pokusacu,nesto me zafrkava. U svakom slucaju pusti mi prva pp jer mi je to sigurnija opcija.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 20:57:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Anck, bas cu da ti uslikam kako izgleda. Mozda i ti nadjes nekako resenje.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 21:11:54
|
|
|
|
vocicana
|
Boze kunem se u nju. Koliko je to pametna stvar.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 2.12.2017 21:40:46
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Anck, bas cu da ti uslikam kako izgleda. Mozda i ti nadjes nekako resenje. Nazalost tesko
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 11:25:39
|
|
|
|
emicaa
|
da vas pitam ovde,ima veze sa masinom za susenje.Znate ono kad osusite ves ovako nekako izgubi miris.Kupila sam neke lenorove maramice sto se stave sa vesim za vrijeme susenja i onda bi trebalo da mirise.Ali nista,stavljala sam i dvije i opet nema mirisa,imate li vi neke za preporucit?
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 11:47:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja nisam nijedne maramice kupila. Za sada mi je ok ves. Znam da je AnaRR pominjala u DM-u maramice. Mozda njih da probas.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 12:16:33
|
|
|
|
Didy
|
I mi smo kupili pre zimovanja Beko 8 kg, jer nam je za pranje od 7kg, pa su nam savetovali da uzmemo veću za sušenje. Samo prebacujem iz jedne u drugu, slažem i u orman. Milina! A govorila sam da mi ne treba... Mi smo ostavili u gornjem kupatilu mesto za nju, sad je popunjeno.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 13:34:30
|
|
|
|
isidora88
|
Ja sam uzela Beko pre skoro mesec dana, prezadovoljna sam. Osusi ves za max 2h, ves je predivan i mekan i uglavnom nista ne mora da se pegla. Koristim omeksivac lad perem ves, ne stavljam nikakve maramice u susaru.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 14:57:26
|
|
|
|
Didy
|
Isidora, našla sam i tvoje poruke na onom forumu gde si pisala o mašini za sušenje. Mi smo uzeli istu kao vašu, samo 8 kg. Isto sam prezadovoljna. Ne koristim nikakve maramice.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 15:09:13
|
|
|
|
isidora88
|
Hahaha nema gde me nema
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 15:11:00
|
|
|
|
Rosita
|
Eh... za sada nema sanse da je uzmemo. Nemamo gde nista vise da stavimo. Izme ti male stanove. A i kad, jednog dana, budem imala svoj, nece biti puno veci... Glava me boli od ideje o kacenju i susenju. Ja sam D prestala da peglam stvari negde sa oko 2 meseca. Samo ponesto. Svaki dan pere masina. Mogu misliti sa bebom. Sreca pa ce mi udarni period biti na prolece.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.1.2018 16:58:17
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Hahaha nema gde me nema Kad ne menjaš nick.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?