Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 7.10.2016 21:24:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 Ne mogu da prezalim sto nemam masinu za susenje vesa Sad mi pogotovo fali, u stanu je hladnije, grejanje jos nije pocelo pa susenje traje po 3 dana, a sa dvoje male dece imam minimum 1-2 masine dnevno pa mi se ves samo gomila jer ne mogu da operem toliko masina kad nemam gde da susim. Ista situacija + jos 1 clan.... Katastrofa! Danas jedan ves skupila, druga tura r pun ceka da se rasiri, masina vec puna za sledece pranje a korpa za ves preeepuna Bas nemam opciju ubaciti susaru a vriiisti koliko mi treba!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 12.10.2016 17:57:46
|
|
|
|
Animsaj9
|
uzeli smo Bosh-ovu, jedva čekam da stigne da je isprobam
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 12.10.2016 19:32:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Odlican izbor ... da vas dugo sluzi!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 12.10.2016 21:15:55
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Super Javi cim je isprobas.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 12.10.2016 23:02:38
|
|
|
|
isidora88
|
bravo, javljaj kako si zadovoljna ja se razmiljam da kod tate u stan ubacim susaru, samo bi bilo zeznuto stalno ici do njegovog stana, ali opet je brze nego da cekam 2 dana da se susi ves na susilici i da mi zauzima pola sobe
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 12.10.2016 23:44:17
|
|
|
|
Animsaj9
|
Hvala vam drage moje, javljam cim stigne
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 13.10.2016 21:01:04
|
|
|
|
branki*
|
Anim,super za masinu sve bosch je odlicno!meni treba,ali je nemam gde razmisljam da mozda ako zastaklim terasu,pa je na terasu,ali to necemo uskoro,tako da....nista.bem ti nasa kupatila metar sa metar!
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 13.10.2016 21:09:42
|
|
|
|
Animsaj9
|
a jednu na drugu , sad imaju te vakum nogice bas zbog toga
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 13.10.2016 21:22:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: branki RR bem ti nasa kupatila metar sa metar! Bassss!
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 13.10.2016 22:15:54
|
|
|
|
lesica
|
Ajte žene, metar u šake i merite prostor! Ako sam ja uspela da reorganizujem kuhinju i uglavim mašinu za sušenje, svako će I daaaa, mašina je majka!
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 13.10.2016 22:20:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uhh Lesiii 100 puta razmisljala o tome, kod nas je i onako sve uklopljeno tako da je iskoristen maksimalno prostor jer nam je mali stan, ostaje samo terasa ali ne bih dala da je zastakle ni za zivu glavu,,,to je moja oaza mira Kupujem komb. kad ova rikne... a do tada cekam.. i mucim se
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 1:35:07
|
|
|
|
degu
|
Ja isto planiram da stavim na masinu za ves, iako mi je to malo ruzno sli to mi je jedini nacin da je izbacim iz kuhinje i da kupim masinu za sudove. Ne znam da li imaju negde da se kupe posebno te vakum nogice. Inace je susilica stvarno super stvar, neki dan sam oprala i osusila 2 masine vesa po ovom groznom vremenu i usput zgrejala kucu
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 12:07:23
|
|
|
|
isidora88
|
ja ne bih nikad stavila masinu za ves ili susaru u kuhinju, ne volim to, mada i da hocu u mojoj minijaturnoj kuhinji nema mesta ni za iglu, jedino u dnevnoj sobi da stoji
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 12:22:10
|
|
|
|
degu
|
Ne bih ni ja, al tu je bilo mesta, stoji ljudima i u sobi, ja san nesto sigurnija da mi je na plocicama. Eto prosli put sam malo prosula vode iz kondezacijske posude, sreca pa su dole plocice. Ruzno mi je i kad je tako jedna na drugu, kao neka zgrada u kupatilu i malo mi je nepraktucno jer mi je visoko a ja sam niska, ali to mi je jedini nacin da ubacim i sudomasinu.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 12:32:29
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma sad ruuuzno..mozes misliti. Kad bi bilo idealno svi bi imali malu prostoriju samo za masine i peglanje...neku vesernicu...ali tako je. To jedna na drugu mnogi rade videla sam , al nama iznad bojler
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 12:44:59
|
|
|
|
degu
|
Ma da, nije bitna estetika, bitno je da radi posao umesti mene I ja cu ih tako staviti samo da nadjem negde vakum nozice.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 12:56:59
|
|
|
|
lesica
|
Slušajte, kada mesta nemam a treba mi, iskreno boleće me baš za estetiku. Tako je kako je, al da radi posao radi.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 14:00:57
|
|
|
|
choopa choops
|
I meni su jedna na drugoj. Isto mi je bojelr iznad, ali smo pomjerili malo i moze da stane tik do bojlera. Degu mi smo nogice dobili uz masinu za susenje (Gorenje). Nego slabo radi sad, nemamo baš para za kupovinu nove, a opravljali smo je deset puta. Kao pocne da susi i nakon recimo nekog vremena samo stane i onda ja moram da provjeravam svako malo. Uzas.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 14.10.2016 16:29:16
|
|
|
|
isidora88
|
Meni je recimo estetika vrlo bitna , meni je ok da stoje jedna na drugoj, ali u kuhinju ili u spbu da je stavljam nema sanse stavila bih je u neku ostvu ili neki zavucen deo hodnika da imam. Ima li neko kombinovanu masinu i susaru i koji tacno model? Bitno mi je da dobro susi i da ne smanjuje ves.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 15.10.2016 0:38:25
|
|
|
|
Mariya
|
Ja imam kombinovanu whirpool, model koji se više ne proizvodi jer je star više od 7 godina. Ne skuplja mašina veš, da li će se veš skupiti u mašini zavisi od samog veša a ne od mašine. (pamuk se ne skuplja,poliester i vuna da) Svaki put pogledaj etikete na odeći,tu je naznačeno da li može u sušaru ili ne.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 15.10.2016 9:08:03
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam vec pisala na prethodnoj strani, mislim za kombinovanu. Imamo Candy Alice i ja sam stvarno zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 15.10.2016 9:15:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, hvala na informaciji
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 15.10.2016 9:20:42
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
I mi imamo kombinovanu Candy Alice, isto sam zadovoljna.
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 15.10.2016 9:34:31
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa I mi imamo kombinovanu Candy Alice, isto sam zadovoljna. Dvoumila sam se izmedju nekih, ali pošto sam ovde procitala i savetovala se sa Sanjalicom, uzela sam Candy. :) Nisu nam isti model, imaju jos neke oznake, mogu da pogledam koja je tacno.
|
|
|
|
RE: Mašina za sušenje veša 15.10.2016 17:15:07
|
|
|
|
isidora88
|
Ivana pogledaj koja je tacno oznaka pa mi javi
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?