RE: Mašina za sušenje veša (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

pocahontas -> RE: Mašina za sušenje veša (3.3.2014 10:36:25)

problem je sto gorenje nema takvu, imaju beko i candy, a ne znam nikog ko ima makar i klasicnu njihovu susilicu pa da mi prenese iskustva...svi kupuju gorenje[sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Mašina za sušenje veša (3.3.2014 11:01:41)

moja sestra ima candy klasicnu, sigurno 6,7 godina, ona je prezadovoljna.
kazu da je candy najbolji sto se tice masina za susenje vesa, tako sam cula u par radnji kad sam gledala[sm=smiley1.gif]

jovicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (22.4.2014 15:51:33)

mi smo resili da uzmemo masinu.
e sad prelistala sam i citala... ali i dalje mi nije jasno. imam par pitanja.
ok skontala sam da su gorenje najbolje, tako da cemo najverovatnije gorenje uzeti.
e sad me zanima kolika je razlika izmedju A, B i C kategorije potrosnje, koliko se u praksi oseti razlika na racunu za struju? posto je meni to veoma bitno, ako ce mi biti 2000 din v eci racun, to mi je previse, recimo...
e dalje me zanima koje modele preporucujete, i koliko je bitno dodatno obracanje paznje na opcije i mogucnosti?
iiii zanima me da li uopste ona moze da stoji u spajzu na masini za ves, posto je to jeeeeedino mesto na kome imamo mesta za nju. da li ce da mi umre spajz od pregrevanja_

Leax -> RE: Mašina za sušenje veša (22.4.2014 16:08:14)

Razlika je velika u mesecnim racunima za struju jer kada smo mi promenili zamrzivac neke trecerazredne kategorije i kupili A vec sledeci mesec racun je bio za nekih 1000-2000 manji sto nije uopste zanemarljivo kada racunas na duze staze[sm=smiley1.gif] E sada masinu za susenje nisam pre ove imala a ova je takodje A tako za nju ne znam ali svakako kupi A zbog ustede energije, mozda jeste skuplje ali isplati se vremenom.
Nasa je kondezaciona tj. ima kanister za odlaganje vode koji kada se napuni ispraznis odnosno posle svakog susenja .
Moja masina je ova a za Gorenje smo se odlucili zbog garancije od 5 godina i pristupacnosti servisa i nisam se pokajala stvarno je super stvar koju bi svima preporucila[sm=bravo.gif]

Janncica -> RE: Mašina za sušenje veša (22.4.2014 22:11:46)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

iiii zanima me da li uopste ona moze da stoji u spajzu na masini za ves, posto je to jeeeeedino mesto na kome imamo mesta za nju. da li ce da mi umre spajz od pregrevanja_

Jovo,meni stoji u kupatilu na masini za pranje.To je ona sa kondenzatorom Gorenje. Greje kupatilo kao luda,sto super dodje zimi. [sm=smiley1.gif] Ja stvarno ne bih mogla bez nje. Lepo izvadim kad se osusi ves,slozim i cao.Nema peglanja.

jovicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (22.4.2014 22:47:24)

ja sam vise poludelaaa od vesa, bas mi predstavlja problem svo to cimanje oko njega. a da li leti koristis masinu?

Leax -> RE: Mašina za sušenje veša (22.4.2014 23:23:25)

Ja iskreno da [sm=smiley9.gif] jer mi se ne pegla a i peskiri su nekako lepsi i meksi .

jovicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 0:13:04)

i ja bi je koristila najradije i leti, samo da ne moram da sirim i skupljam ves[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 7:43:20)

Meni je ova masina taaaako potrebna! Nemam GDE da sirim toliki ves. Pogotovo zimi i kad je kisno vreme, ne stigne ves das se osusi a vec nova tura stize...svuda mi je ves po kuci [sm=smiley13.gif]
Ove nedelje non stop radi.... daska za peglanje je prepuna... nemogu sve daz postignem !

A problem je sto nemam gde da je stavim Ima li neka manja masina..postoji li da nije dimenzija kao ova za pranje???

Tek sam sam iscitala unazad vidimj da ima i kombinovana masina jedna da obavlja i jedno i drugo!? Pa to bi mi bilo resenje samo da ova crkne [sm=zmeden.gif] na sta cu se verovatno nacekati :p

Poc Kad bi imala takva uska mogla bih je i ja negde uglaviti!

Trcosava -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 7:48:40)

Ne znam gde ti stoji mašina za pranje veša. Recimo moja sestra je stavila jednu na drugu.

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 7:50:43)

Znam za foru ali nemoze to kod mene , jer je iznad bojler a pored radijator [sm=smiley24.gif]

Trcosava -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 7:54:20)

E jbg onda [sm=jezicek.gif] ja reko' da ispadnem pametna [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Vi beše ste u kući ili zgradi?

Anck Su Nmaun -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 7:57:25)

Eeee da je kuca ma nabudzila bih je vec negde [sm=smiley13.gif] ovako nista dok ova ne crkne cini mi se [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 8:06:19)

Ma pitam te zbog toga što obično u zgradi imaš i neki deo podruma bla bla, mislim možda može tamo? Ili neka zajednička prostorija. Jbg ja nisam živela u zgradi, ne znam kako to ide.

Torbica -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 9:49:40)

Ja mrziiiiiiim prostiranje/skupljanje najvise na svetu. Imam isto Gorenje sa kondenzatorom, zivot mi spasava. A leti mm siri/skuplja, ma ne mogu, ne mogu, ne mogu. On pi.di kad mi kaze prostri a ja kukam, a sto da ne ukljucim susaru? Pa jer je toplo napolju. Ma vidi, izvoli pa ti slazi svaku carapicu, gacice i sve ostalo od decice, stvarno me to ubija... Anck, a na terasu?

vonavoj -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 11:18:47)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] torbice dobra si! kad tm i hoce da siri!
evo sad sam ukljucila i susilicu,i rasirila ves na zicu,jedva,jer bi trebalo da mirujem,i ladno mi pukne zica i sav ves pao dole[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]..ali to su trenerke koje ne idu u susaru!
ali susilica je zakon! nema peglanja posle,nije izguzvan ves,a mekan!

jovicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 11:26:15)

potpisujem, prezirem ves, to mi je tolika obaveza sad postala sa ovom gomilom vesa, da ludim ,imam osecaj kao da se ceo dan vrtim sa tim vesom.. jedva cekam susaru[sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 11:46:32)

Hehe, pa to su bubice. Njega ne mrzi da ustane ujutro 10 min ranije ne bi li ga prostrao....Puskom da me teraju jedino....
Sta cu, nisam pacenik da cutim i trpim....kad vec ima lakseg nacina.

jovicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 12:18:51)

mi smo mislili mozda ovu da uzmemo KLIK
samo sto mi nesto puno 7 kg?!
uatvari sam mislila na ovu ima mnogo manju potrosnju nego ova gore KLIK

jole82 -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 12:24:03)

Jovice moja je isto 7 kg...nije puno veruj mi...to je 7 kg mokrog veša...mašina za pranje prima 6 kg...i taman se sve lepo osusi..susara mi radi sat ipo u proseku..i sve je suvo..kad ima manje veša bude gotov i za 45 min...jer veš lepo "leti" po mašini i brže se osusšu nego da je naguran...a mogu lepo i zimi oba frotira da uguram i osusim...a sušim i onaj tanji jorgan...kao štep deka...tako da nije puno...trebaće ti...

anci kv -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 12:27:06)

jovice,7kg nije puno,čini mi se nekad i da je i to malo.
Bolje i da staviš manje veša,nego da ludiš što ne može sve da stane[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 12:27:15)

a ovde pise trajanje programa 155 minuta? da li to znaci da uvek malo vecu kolicinu vesa susi tako dugo, nesto mi to predugo??
hvala jole.

viktori -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 12:28:58)

Ma da uopste to nije tako mnogo, a ti jos imas dva decaka nakupice se to za cas [sm=smiley1.gif]
Ja susim i zimski onaj stepani jorgan koji jedva udje u onu masinu klasicnu od 6 kg. Mi smo za susenje dobili od mojih za svadbu i ne bih je dala ma kakvi. Stavili smo obe dole ispod nas u jednu prostoriju koja nam sad ispade kao perionica za ves jer u kupatilo nisu mogle obe da stanu.
Pa imas razlicite programe nisu svi tako dugi.

nanatz -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 12:30:26)

polako bice mala i ta od 7 kg[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Mašina za sušenje veša (23.4.2014 12:32:28)

ahhaha, i to sto kazes[sm=smiley36.gif]
da li mislite da je problem da stoji u spajzu, na ves masini, posto je nas spajz jako mali, u njega jedva stane i ova klasicna masina i jedna polica. da joj ne bude pretoplo tu?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>