Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ne lečiti urinarne infekcije na svoju ruku 24.10.2011 21:45:16
|
|
|
|
AndreaK
|
auuu... kad sam ja pisala ovde...pa proslo je vise od mesec dana, a jos je sve sveze... lecim se i dalje... posle prve ture antibiotika broj bakterija se nije cak ni smanjio, Esi je resila da istraje u mom organizmu... e onda su me, upkos tome sto dojim bockali, primila sam gentamicin i skoro da nisam osetila boljitak dok nisam otisla kod jednog starog iskusnog urologa koji mi je prepisao Uricin, od njega nemam vise bakterije......ali sada me muci candida.....a tu ni jogrut, ni kapsule belog luka...nista nije pomoglo...sada se borim sa njom, a flukonazol ne mogu nazalost da uzmem jer BAS nije pozeljan kod dojenja...pa trpim...al samo da mi se Esi ne vrati....to me jedino brine
|
|
|
|
RE: Ne lečiti urinarne infekcije na svoju ruku 29.3.2022 15:24:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Proba
|
|
RE: Ne lečiti urinarne infekcije na svoju ruku 4.4.2022 23:23:00
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja ispila celu kutiju Palisepta, za urinokulturu tek sutra stiže rezultat kod dr u DZ. Nemam više tegoba, ali ako bude Ešerihija, da li će mi dati AB, iako nemam tegobe ...videću sutra.
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?