mila83 -> RE: Baby Einstein (7.3.2015 11:50:17)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy Drage mame, nedavno smo dobili nekoliko epizoda Baby Einstein i oduševljeni smo. Meni se dopadaju, jer su zanimljivi, jako edukativni, sa vrlo kvalitetnom i probranom muzikom u pozadini (Mocart, Bah, Betoven) koja prati tematiku epizode, jednostavno urađeni, pa detetu ne odvlači pažnju preveliko šarenilo, već tačno može da se usredsredi na ono što je u fokusu, vrlo pažljivo odabrane teme i uklopljeno sa detetu bliskim pojmovima i onim što ga okružuje. I Stefan je oduševljen. Retko šta mu drži pažnju kao ovo (crtane slabo gleda, možda ponekog Nodija, ostalo mu nije zanimljivo), odgleda uvek celu epizodu (oko 30 minuta traje). Htela sam sa vama da podelim ovo lepo zajedničko iskustvo, jer je, po mom mišljenju, u današnje vreme vrlo malo kvalitetnih sadržaja i primerenih uzrastu, koji umiruju, a ne podstiču agresiju. Meni je Baby Einstein spas! A i ne samo to, mislim da je sadržaj podstičući i edukativnii, i super je što je prilagođen uzrastima - mi sada gledamo od 3 do 6 meseci. S najviše voli epizodu sa godišnjim dobima KLIK i još jednu (posebno voli pčelicu na početku), ima naravno i nekih koje ga uopšte ne zanimaju [sm=smiley36.gif]. Mislim da svako dete nađe sebi omiljenu. Ciklamina Danica recimo ni da pogleda godišnja doba a Sava uživa. Ali zato ima puno epizoda pa možemo da biramo šta odgovara detetu i drži mu pažnju. i mi smo odusevljeni,stvarno su zanimljivi,edukativni,puno toga zapamte i prepoznaju.meni se narocito svidja sto je ukljucena klasicna muzika ![sm=smiley36.gif] deca mi vec mnoga dela prepoznaju ..
|
|
|
|