RE: Kakva kolica? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

Malecka074 -> RE: Kakva kolica? (29.6.2011 17:02:20)

Jabudicu, Boko, divna su vam kolica! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Tea2 -> RE: Kakva kolica? (29.6.2011 19:04:52)

Da li neko ovih dana u Beogrradu kupovao kisobran kolica,gde su najpovoljnija?

dacca -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 21:56:49)

Koja je cijena chipolino kolica i kakvog su kvaliteta?

isidora88 -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 22:03:47)

moja sestra ima chipolino i zadovoljna je,oko 12000 su bila.

dacca -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 22:05:42)

Pa meni se svidjaju. Gledam ih na www.chipolino.rs Ja ih kod nas u CG nisam prinijetila

jance -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 22:11:19)

dacco ja sam se zakacila za chippolino optima kolica, jaako mi se svidjaju... najjeftinije sam nasla za nekih 24500... gledala sam neke druge modele tog proizvodjaca, izgledaju onako, kvalitetno.. cvrsto...

gagana83 -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 22:19:36)

Uf, ja imam Chipolino kolica i nisam zadovoljna, skroz su se rasklimala a tockovi vuku na jednu stranu, postalo je bas tesko gurati ih.

Mala Loojka -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 22:57:34)

Ja imam chipolino Pooky, tirkizna... I prodajem ih, posto sam kupila Stokke [sm=smiley36.gif]
Generalno su to ok kolica, za te pare... Ali imaju odvojene drske, i to me nerviralo jer ne mogu da vozim jednom rukom [sm=smiley36.gif]

dacca -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 23:20:33)

Jance i meni se svidjaju ova optima. [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 23:29:08)

Gde si kupila stokke i za koliko? Ja sam htela da ih kupim. Prijateljica ima i bas je zadovoljna. Jedino mi zao da dam tolike pare a ne znam da li cu imati i drugo dete. A necu imati kome ni da ih dam posle od mojih. Ne znam da li se mogu prodati posle i koliko uopste ima smisla kupiti tako skupa kolica za kratku upotrebu. Ovi prijatelji sto ih imaju, vec klinku vozaju u kisobran kolicima a ona ima godinu dana. A i vise voli da setka nego da se voza.

Smorim se svaki put kad pomislim na biranje kolica [sm=zmeden.gif]

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

Ja imam chipolino Pooky, tirkizna... I prodajem ih, posto sam kupila Stokke [sm=smiley36.gif]
Generalno su to ok kolica, za te pare... Ali imaju odvojene drske, i to me nerviralo jer ne mogu da vozim jednom rukom [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 23:31:02)

Mišu, u Kiki su oko 90 hiljada, ne znam samo šta ide od dodataka. Nisam se raspitivala jer su mi preskupa. A videla sam ih i u Dexy coo, bila su malo jeftinija kod njih.

Mala Loojka -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 23:34:41)

Misu kupila sam ih u Leto robnoj kuci, 91000. I ja sam se dosta dvoumila, ali sam ipak skontala da mi trebaju :) Moj mali inace, Bogu hvala, voli da se voza, i da boravi u kolicima[sm=smiley36.gif] A i inace planiram bar jos dvoje dece, ako Bog :) Pa racunam da ce da budu i za njih...
I ja koga sam god pitala imaju samo pozitivne kometare... I najvise mi se svidja sto je bebac visoko :)
I da, dobijes samo kolica sa onom dole torbom i sediste(ili korpu za novorodjence, koju sam inace cula bebe prerastu za 4, :/ ), za te pare... Ostalo se dokupljuje...

I polovna se krecu oko 700e, samo da znas, tako da mogu dobro i da se prodaju :)

Anoniman -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 23:38:41)

Tnx. Ja ne zam da li cu moci da ostanem prirodno u drugom stanju a ne ide mi se ponovo na VTO. Smor mi, a morala bih cim se stvore uslovi, verovatno kad ovo napuni godinu dana.

A za te pare bi mogla da kupim moje omiljene pixel lampe, kolica ce samo posle da mi smetaju [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 23:40:18)

hahahaha  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mala Loojka -> RE: Kakva kolica? (30.6.2011 23:41:31)

Misu ne znam sta da ti kazem. Ti najbolje znas :) Joj i ja sam prvo odmah htela da ih kupim, pa odustanem, pa ih vidim na ulici, ap opet ih pozelim, i sve tako... I na kraju sam ih uzela... NEk ide zivot, jednom se zivi :)

jance -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 12:50:27)

upravo sam bila u radnji gde se prodaju Jungle i Pegiolini kolica, i iskreno, mogu da kazem da sam zadovoljna kako izgledaju.. cena im je tu negde od 11000 do 16000din, pa mi se to definitivno uklapa u budzet ( ako ne obrlatim nekoga od familije da nam kupi Chipolino Optima u koje sam se zaljubila [sm=smiley1.gif])

Sanjica26 RR -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 12:53:05)

Ja glasam za Chipolino kolica. [sm=bravo.gif]Mi ih imamo. Zadovoljni smo.[sm=smiley1.gif] Nasa su Leo.

MarijaBg -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 13:02:14)

I ja glasam za Cipolino, sva sam gledala i Pegolini i Bertoni i Bertone, ali smo na kraju uzeli Chipolino Dakota i nismo se pokajali [sm=smiley1.gif]

Mala Loojka -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 13:02:39)

Jance pa sacekaj da se bebac rodi, dobijaces pare sigurno, pa onda kupi ta sto ti se najvise svidjaju :)

jance -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 13:07:17)

ee te pare sto cu od drzave da dobijem idu na ves masinu, to je vec unapred potroseno ako me razumete [sm=smiley1.gif]... nije da ne ocekujem da ce familija da pomogne, al sveki se vec ogradila da oni nemaju para niti ce imati, a ni od ostalih ne mogu da ocekujem neznam sta veliko. iskreno, ja se uvek spremam na najgoru varijantu a nadam se najboljoj.. pa se tako i interesujem.. ako nam niko ne kupi onda mozemo da izdvojimo za Jungle kolica a ako neko pomogne onda vec znam da ni nema diskusije nego kupujem Chipolino Optima [sm=smiley1.gif]

MarijaBg -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 13:12:56)

Jance, prvih 10 dana sigurno ti nece trebati, ako i budete izlazili napolje, necete u kolicima jer cete izlaziti na po 5-10 minuta. Pa posle toga mozes da vidis sta ces i kako...

jance -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 13:22:07)

pa mislila sam i o tome, da i tako uradim... moji su vec najavili da ce kupiti nosiljku i sediste pa znam da oni nece, a nebi ni polovna uzimala, mislim, nemojte me pogresno shvatiti, sve ostalo cu polovno dobiti pa sam eto htela makar kolica da budu nova.. al ok. videcemo.. imam ja jos vremena, al volim da se interesujem i da znam koje su mi alternative u oba slucaja...

Anoniman -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 13:30:48)

[img]http://www4.slikomat.com/11/0701/xgt-Giorda.jpg[/img]

ovo su najbolja i najdivnija kolica ikad... lagana, praktična, taman kako treba![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mi dobili od deke[sm=smiley1.gif]

modestym -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 15:17:28)

Drage mame,
prvi put pisem, ali vas redovno pratim. Krajem septembra ocekujem drugo dete i htela bih da kupim nova kolica. Sa prvim imam Cam-ova kolica Apollo, koja su bila dobra, ali su jako glomazna i ne staju u gepek. Sada sam u velikoj dilemi. Nasla sam u jednoj radnji koju zatvaraju na rasprodaji Chicco Living 4 me Proslogodisnju boju za samo 37000, komplet. http://trio4me.chicco.com/ . A svidjaju mi se takodje i Neonato Syncro sport u nekoj cokolada zlatnoj boji. Ona su u Rodi oko 44000. http://babyjewels.co.uk/neonatosynchrosport.aspx. Sada ne znam sta da radim da li da rezervisem ova Chicco? Stvarrno su povoljna, skoro 50% su snizena. A ova Neonato su prelepa i u ruci mi izgledaju nekako cvrsce. Pomozite.

Mala Loojka -> RE: Kakva kolica? (1.7.2011 15:27:59)

Ja glasam za NN, ova prva su bas leeeeepa... I mislim da su kvalitetnija, a i ne volim Chicco nikako :)
Moje misljenje...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>